Przeor Napisano 18 Lutego 2015 Napisano 18 Lutego 2015 I bardzo dobrze. Muszę w tym roku na Gran Canarię uzbierać.
lyndowss Napisano 18 Lutego 2015 Napisano 18 Lutego 2015 Ja mam takie dwa pytania. Kask nie jest obowiązkowy, prawda? I drugie. Czy można wpaść na zjazd np. na jeden dzień i pojeździć z wami, bo z deklarować się tak wcześnie nie mogę, czy będę mógł, ale skoro to weekend i by się w lipcu okazało, że jednak mam czas to chętnie bym przyjechał, bo daleko nie mam.
Hanzo Napisano 19 Lutego 2015 Napisano 19 Lutego 2015 Nie przypominam sobie żeby był obowiązek używania kasku. Generalnie sam jesteś za siebie odpowiedzialny, więc jak sobie zrobisz kuku to nie miej potem pretensji do nikogo oprócz Siebie. Z tego co pamiętam zdarzały się osoby które pojawiały się tylko na jeden dzień, jakoś nie było z tym problemu.
Przeor Napisano 19 Lutego 2015 Napisano 19 Lutego 2015 Kask nie jest obowiązkowy ale wskazany. Radziłbym się zaopatrzyć, dużo nie kosztuje a może uchroni Twój łeb przed rozpadnięciem na dwie niezależne połowy. Wpaść na jeden dzień oczywiście możesz. Acha, i bez kasku będziesz się czuł jak wyrzutek, wszyscy mają. Obejrzyj sobie, UWAGA DRASTYCZNE. //Przeniosłem ten i 2 powyższe posty z tematu organizacyjnego, prośba o kontynuowanie dyskusji tu, dziękuję - Safian
Zymelka Napisano 19 Lutego 2015 Napisano 19 Lutego 2015 Mój pęknięty hełmofon wisi na ścianie jako przestroga dla wszystkich jeżdżących bez kasku To taka pamiątkach po zlocie w Świeradowie. A naprawę barku po tej glebie zaczynam od nowa bo znowu wyskakuje jak oszalały. A to już ponad 19 miesięcy od tej gleby...Polecam zakładać kask.Przelew poszedł
MarcinGoluch Napisano 20 Lutego 2015 Autor Napisano 20 Lutego 2015 Nikogo nie zmusze do jazdy w kasku na codzień ale mówcie co chcecie zapis o kasku trafi do wątku zlotowego. Jak ktoś będzie chciał kupić kask to dostanie go odemnie i mSportu na bardzo dobrym rabacie. Każdego kto pamięta akcję z pierwszego Zlotu i grupy którą prowadził Ukasz i Kierownik myślę, że do kasku nie trzeba przekonywać.
Ukasz Napisano 21 Lutego 2015 Napisano 21 Lutego 2015 Niedługo przelewamy kasę , zbieram tylko kto jeszcze, na razie 3szt. Co do kasku mam gdzieś RTG brata, miał kask a i tak skalka się przebiła = czacha oberawała, szpital itd, tyle że, gdyby go nie miał to pewnie nie było by już konieczności robienia zdjęć...i to w naszych górkach. Moim zdaniem osoby bez kasku tylko problem organizatorowi narobią, bo dobrze jest jak jest dobrze . Niech lepiej w domu zostaną.
slacker Napisano 21 Lutego 2015 Napisano 21 Lutego 2015 Z Gliwic póki co chętne 2 osoby. Może jakieś info komu i ile trzeba wpłacić? Pozdro
Przeor Napisano 21 Lutego 2015 Napisano 21 Lutego 2015 Mi:) Info tutaj: http://www.forumrowerowe.org/topic/177126-vii-zlot-szczegoly-vii-zlotu-frorg-lista-uczestnikow-i-inne/
Kenzie Napisano 21 Lutego 2015 Napisano 21 Lutego 2015 @Przeor - tylko czeka na zapytania użytkowników odnośnie pieniędzy!
MarcinGoluch Napisano 21 Lutego 2015 Autor Napisano 21 Lutego 2015 Przeor ja czekam chociaż na kartkę z Whistler. I jednak przypnij z jakimś wyróżnieniem temat z listą.
zabiel17 Napisano 21 Lutego 2015 Napisano 21 Lutego 2015 i ja bede ;-) kasa jakos w nastepnym tyg pojdzie ;-)
Przeor Napisano 21 Lutego 2015 Napisano 21 Lutego 2015 O Zabielsiedemnasty! Fajnie. Ale najpierw widzimy się w kwietniu na Rudawach, tym razem w dodatniej temperaturze. Kartki z Whistler nie będzie. W tym roku zbieram na Gran Canario.
zabiel17 Napisano 21 Lutego 2015 Napisano 21 Lutego 2015 bodajze zlot w rudawach w poloaie kwietnia? powinienem wrocic do tej pory z emigracji :-D
Hanzo Napisano 22 Lutego 2015 Napisano 22 Lutego 2015 Czy ktoś z administracji lub moderatorów może podpiąć wątki o VII zlocie a te ze starego zlotu VI odpiąć?
Przeor Napisano 25 Lutego 2015 Napisano 25 Lutego 2015 Wpłacać i się nie ociągać Ci co są zdecydowani to niech wpłacą bo do końca marca trzeba uiścić zaliczkę w kwocie 900peelenów.
Przeor Napisano 26 Lutego 2015 Napisano 26 Lutego 2015 Dziękuję wszystkim za wpłaty, jestem strasznie wzruszony. Dla niezdecydowanych polecam obejrzeć, normalnie piknie jak w Bieszczadach
venom2000 Napisano 26 Lutego 2015 Napisano 26 Lutego 2015 Przeor czas na remont tej ziemianki,więc dozbieraj więcej kasy
MarcinGoluch Napisano 1 Marca 2015 Autor Napisano 1 Marca 2015 Miło się czyta, że "stara gwardia" wraca . Zapraszam również "świeżą krew".
Kenzie Napisano 1 Marca 2015 Napisano 1 Marca 2015 Świeża krew ma ogromne parcie, nawet rower mocno przebudowuje, ale cóż z tego skoro w tym czasie wypada moja rehabilitacja ;/ Ale biorę dziewoje i po raz kolejny będziemy dopingować duchowo!
Przeor Napisano 2 Marca 2015 Napisano 2 Marca 2015 Wpłacać, wpłacać i się nie ociągać. Lista zaktualizowana, potrzebujemy jeszcze 10 uczestników, żeby zaliczkę opłacić. ...bilet muszę sobie kupić na Kanary
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.