Skocz do zawartości

[Zlot VII] Powrót do przeszłości - Rzeczka i schronisko Orzeł

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja mam takie dwa pytania. Kask nie jest obowiązkowy, prawda? I drugie. Czy można wpaść na zjazd np. na jeden dzień i pojeździć z wami, bo z deklarować się tak wcześnie nie mogę, czy będę mógł, ale skoro to weekend i by się w lipcu okazało, że jednak mam czas to chętnie bym przyjechał, bo daleko nie mam. :D

Napisano

Nie przypominam sobie żeby był obowiązek używania kasku. Generalnie sam jesteś za siebie odpowiedzialny, więc jak sobie zrobisz kuku to nie miej potem pretensji do nikogo oprócz Siebie.

Z tego co pamiętam zdarzały się osoby które pojawiały się tylko na jeden dzień, jakoś nie było z tym problemu.

Napisano

Kask nie jest obowiązkowy ale wskazany. Radziłbym się zaopatrzyć, dużo nie kosztuje a może uchroni Twój łeb przed rozpadnięciem na dwie niezależne połowy. Wpaść na jeden dzień oczywiście możesz. Acha, i bez kasku będziesz się czuł jak wyrzutek, wszyscy mają.

Obejrzyj sobie, UWAGA DRASTYCZNE.

//Przeniosłem ten i 2 powyższe posty z tematu organizacyjnego, prośba o kontynuowanie dyskusji tu, dziękuję :) - Safian

Napisano

Mój pęknięty hełmofon wisi na ścianie jako przestroga dla wszystkich jeżdżących bez kasku :)  To taka pamiątkach po zlocie w Świeradowie. A naprawę barku po tej glebie zaczynam od nowa bo znowu wyskakuje jak oszalały. A to już ponad 19 miesięcy od tej gleby...
Polecam zakładać kask.

Przelew poszedł :)

Napisano

Nikogo nie zmusze do jazdy w kasku na codzień ale mówcie co chcecie zapis o kasku trafi do wątku zlotowego.

Jak ktoś będzie chciał kupić kask to dostanie go odemnie i mSportu na bardzo dobrym rabacie.

Każdego kto pamięta akcję z pierwszego Zlotu i grupy którą prowadził Ukasz i Kierownik myślę, że do kasku nie trzeba przekonywać.

Napisano

Niedługo przelewamy kasę ;), zbieram tylko kto jeszcze, na razie 3szt.

Co do kasku mam gdzieś RTG brata, miał kask a i tak skalka się przebiła = czacha oberawała, szpital itd, tyle że, gdyby go nie miał to  pewnie nie było by już konieczności robienia zdjęć...i to w naszych górkach.
 Moim zdaniem osoby bez kasku tylko problem organizatorowi narobią, bo dobrze jest jak jest dobrze ;). Niech lepiej w domu zostaną.

Napisano

O Zabielsiedemnasty! Fajnie. Ale najpierw widzimy się w kwietniu na Rudawach, tym razem w dodatniej temperaturze.

Kartki z Whistler nie będzie. W tym roku zbieram na Gran Canario.

Napisano

Świeża krew ma ogromne parcie, nawet rower mocno przebudowuje, ale cóż z tego skoro w tym czasie wypada moja rehabilitacja ;/ Ale biorę dziewoje i po raz kolejny będziemy dopingować duchowo! :)

Napisano

Wpłacać, wpłacać i się nie ociągać. Lista zaktualizowana, potrzebujemy jeszcze 10 uczestników, żeby zaliczkę opłacić.

...bilet muszę sobie kupić na Kanary

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...