Ukasz Napisano 25 Grudnia 2014 Napisano 25 Grudnia 2014 Ja też nadal wolę Czerwiec... Dwa koło (jakieś 40km moze 50km) Orła jest może nie Turnov. a Trutnov i też fajne Czeskie górki (+ciekawe kilka pięter w dół bunkry). Ogólnie polecam rekreacyjną trasę wokół Teplické skalní město, Zabralem tam już sporo ludzików, może nie tych z bike parków i innych wynalazków, ale zadowoleni wszyscy. Ogólnie trasa jest dookoła, tzn.pomijając wycieczki piesze, raz zapuściliśmy się rowerami do środka, tam zaczyna się bajka , krajobraz jak z Narni + single, mostki, przeciskanie między skalami.... no ale jest ZAKAZ ROWERÓW na bramie wjazdowej, oficjalny . Nie wspomne, że dróg pożarowych nikt nie pilnuje i tam nie wiszą zakazy (nie wisialy), bo nie wolno namawiać do złego. Dajcie znać co z tym zlotem, w styczniu ustawiam urlopy i wakacje. Pozdro, wracam do "żarcia' i tycia.
kyloziom Napisano 3 Stycznia 2015 Napisano 3 Stycznia 2015 I jak z tym terminem? Bo w robocie ponaglają o podanie urlopu, a w temacie cisza
MarcinGoluch Napisano 19 Stycznia 2015 Autor Napisano 19 Stycznia 2015 Przepraszam, że temat się tak przeciągnął ale zawsze brało znacznie więcej osób w ankiecie niż przyjeżdżało na Zlot. Tym razem po cichu liczę, że proporcję się odwrócą bo ankieta nieco licho wypadła. Poszła rezerwacja na 3-4-5 Lipiec 2015. Czekamy na potwierdzenie i jeszcze dzisiaj pojawią się szczegóły i konto.
venom2000 Napisano 19 Stycznia 2015 Napisano 19 Stycznia 2015 Noooo wreszcie jakieś ruchy Druhu Zastępowy
venom2000 Napisano 19 Stycznia 2015 Napisano 19 Stycznia 2015 Weeeeeśśśśśśśśs Ukaniex nie pitol mnie tutaj tylko organizuj się
ukaniex Napisano 20 Stycznia 2015 Napisano 20 Stycznia 2015 Nie zorganizuję się, mam zabookowany rok temu termin na wesele kumpla. Ewentualnie mogę pojechać jak co roku kilka dni przed, poproś Solniczkę. ;-)
alkor Napisano 20 Stycznia 2015 Napisano 20 Stycznia 2015 Przepraszam, że temat się tak przeciągnął ale zawsze brało znacznie więcej osób w ankiecie niż przyjeżdżało na Zlot. Tym razem po cichu liczę, że proporcję się odwrócą bo ankieta nieco licho wypadła. Poszła rezerwacja na 3-4-5 Lipiec 2015. Czekamy na potwierdzenie i jeszcze dzisiaj pojawią się szczegóły i konto. No, wreszcie jakieś info! termin wpisany w kalendarz;)
Przeor Napisano 20 Stycznia 2015 Napisano 20 Stycznia 2015 Kurczaki. Trzeciego nie mogę, pogrzeb mam;)
venom2000 Napisano 21 Stycznia 2015 Napisano 21 Stycznia 2015 Orgu ustal inny termin !! Powyższe osoby są niezbędne z pewnych powodów
Janisław Napisano 22 Stycznia 2015 Napisano 22 Stycznia 2015 Czyli odpadam... sprawy okołorodzinne Ale jakby ktoś szykował mini-zlot gdzieś w kwietniu-maju to chętnie się piszę na wyjazd
MarcinGoluch Napisano 24 Stycznia 2015 Autor Napisano 24 Stycznia 2015 Ahoy Wszystkim, Ustaliłem z Przeorem, że zbiórką kasy będzie się zajmowała jego osoba. Czekam już tylko na numer konta i puszczamy zapisy. Rozmawiałem dzisiaj z Michałem właścicielem Orła i spokojnie na wpłatę rezerwacyjną mamy 2miesiące z hakiem więc Ci zdecydowani mogą się już zapisać, a osoby które nie mają jasnej sytuacji w pracy mają czas na zastanowienie. Takie tematy jak śniadania i ognisko jak na I Zlocie możemy ogarnąć z czasem.
Sol Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 Też wypadam - plany wakacyjne. Ale jeżeli kogoś to interesuje, wpadnę tak czy inaczej - tyle że kiedy indziej
Przeor Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 Też wypadam - plany wakacyjne. Ale jeżeli kogoś to interesuje, wpadnę tak czy inaczej - tyle że kiedy indziej Najbliższa okazja 4-8 luty Jelenia Góra
Przeor Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 O paanie, AŻ tak ciepłych gaci to ja nie mam Albo ciepłe gacie albo balsam od środka:) Różne metody rozgrzewania są.
Kenzie Napisano 31 Stycznia 2015 Napisano 31 Stycznia 2015 Siemanko! Ja na zlot piszę się w ciemno z dziewczyną. Mogę mieć co prawda w tym czasie (piątek), obronę pracy magisterskiej, ale to nie problem by dojechać później Prawdopodobnie obejdę się smakiem z jazdy po raz kolejny, bo będę świeżo po operacji kostki, ale i o kulach będę Was wspierać!
Hanzo Napisano 1 Lutego 2015 Napisano 1 Lutego 2015 Szkoda, że bez roweru. Myślałem, że już będzie wszystko OK.
miciu22 Napisano 2 Lutego 2015 Napisano 2 Lutego 2015 Pierwszy zlot miło wspominam, więc czemu by nie wrócić do źródeł ?
Kenzie Napisano 2 Lutego 2015 Napisano 2 Lutego 2015 Szkoda, że bez roweru. Myślałem, że już będzie wszystko OK. Miejmy nadzieję, że zabieg odbędzie się szybciej, to i rychej odbędę rehabilitację Przy dobrych wiatrach to może o własnych siłach chociaż będę mógł chodzić. Przynajmniej browarka przy ognisku wieczorem będę się mógł z Wami napić. Tyle mojego
Ukasz Napisano 11 Lutego 2015 Napisano 11 Lutego 2015 No to my powinny być minimum 3szt ...patrząc na nasze ostatnie imprezy w Orle chlopaki zastanawiają się w prawdzie czy jest sens "nosić" tam rower czy pozostać przy samej wodzie ognistej ale powinniśmy dac radę .... Jeżeli chcecie impre w stylu przejazd ZIŁem (na 34osoby) ze zwiedzaniem podziemi (tak w ramach oderwania), możemy coś nagrać .
MarcinGoluch Napisano 18 Lutego 2015 Autor Napisano 18 Lutego 2015 Wystartowała przed chwilą lista Zlotowa z zapisami dlatego zapraszam wszystkich do zapoznania się ze szczegółami. Zapraszajcie znajomych, familie. Nie muszą być pro, dla każdego będzie ciekawa trasa a wieczorkiem miejsce i pajda przy ognisku.
kyloziom Napisano 18 Lutego 2015 Napisano 18 Lutego 2015 No i pięknie, Przychodzi wypłata za luty i wpłacam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.