Hanzo Napisano 5 Lipca 2015 Napisano 5 Lipca 2015 Jazda, trasy jakieś tam były, lepsze, gorsze, nieważne. Ale klimat jaki był jest nie do opisania, pot, krew i te złamane serca. Będzie co wspominać.
venom2000 Napisano 5 Lipca 2015 Napisano 5 Lipca 2015 Pierwszy Zlot na którym odbyło się prawdziwe Love Story
MarcinGoluch Napisano 5 Lipca 2015 Autor Napisano 5 Lipca 2015 Piotrulek widzieliśmy ją dzisiaj przed schroniskiem i wcale tak kolorowo nie było. Ale dalej nie wiem jak to jest wyrywać na taczkę ?
marcinusz Napisano 5 Lipca 2015 Napisano 5 Lipca 2015 Dzięki wszystkim za dobry wspólny czas Zdjęcia już się ładują i lada moment wrzucę link.
Kenzie Napisano 5 Lipca 2015 Napisano 5 Lipca 2015 Dawajcie jakieś fotki, chociaż tym się nacieszę. Wszyscy cali i zdrowi?
bwbw Napisano 5 Lipca 2015 Napisano 5 Lipca 2015 Kenzie, jest oddzielny temat ze zdjęciami i jest juz co oglądać
adhed Napisano 5 Lipca 2015 Napisano 5 Lipca 2015 Kolejny zlot i tradycyjnie było super! Kto nie był niech nie żałuje, tylko pamięta o rezerwacji terminu na za rok, bo zawsze jest fajnie! :-) Miejscówka kapitalna - tak jak widać na fotach - wysoko położone schronisko z super widokiem i klimatem. Super, że tyle ludzi przyjechało i chyba każdy spędził miło czas. Jeździło się bardzo przyjemnie, fajne wycieczki w jeszcze lepszym towarzystwie. Dzięki i do zobaczenia za rok! A maraton mi dzisiaj dobrze poszedł, 51msc na 130 osób, muszę częściej z Wami jeździć
Mod Team Odi Napisano 5 Lipca 2015 Mod Team Napisano 5 Lipca 2015 Serwerownia, krawężnik, wypychacz, spa i kąpiel w fontannie Oj działo się, działo. Dzięki wszystkim, za świetnie spędzony czas, było rewelacyjnie! Jak dobrze pójdzie to jutro wrzucę fotki. Pamiętajcie, osoba która będzie miała najwięcej zdjęć pchając rower, oddaje go na cele dobroczynne
bwbw Napisano 5 Lipca 2015 Napisano 5 Lipca 2015 Serwerownia, krawężnik, wypychacz, spa i kąpiel w fontannie Oj działo się, działo. Dzięki wszystkim, za świetnie spędzony czas, było rewelacyjnie! Jak dobrze pójdzie to jutro wrzucę fotki. Pamiętajcie, osoba która będzie miała najwięcej zdjęć pchając rower, oddaje go na cele dobroczynne całe szczęście, że jeździłem bez świadków ;p
Zymelka Napisano 5 Lipca 2015 Napisano 5 Lipca 2015 Świadkowie są lot przez kiere będzie Ci zapamiętany.
Ukasz Napisano 6 Lipca 2015 Napisano 6 Lipca 2015 Cóż mogę dodać, no może: PRZEPRASZAM !.... .... za to że ławki nie spłonęły :)
kerownik Napisano 6 Lipca 2015 Napisano 6 Lipca 2015 Taaak Ukasz, Ty to byś wszystko spalił... W przyszłym roku znów będziemy liczyć na Twoje fajerwerki Pozdro.
Mod Team Odi Napisano 6 Lipca 2015 Mod Team Napisano 6 Lipca 2015 Cóż mogę dodać, no może: PRZEPRASZAM !.... .... za to że ławki nie spłonęły :) Ale konar zapłonął A nad schroniskiem do teraz unosi się woń butów Zymelki
mewek Napisano 6 Lipca 2015 Napisano 6 Lipca 2015 Zdjęcie - mistrz! Dzięki całej ekipie za wspólny smażing i młynkowanie na podjazdach, szaleństwo na zjazdach, przedzieranie się przez krzaczory, wieczorne rozmowy i inne przygody To dzięki Wam było wspaniale i będzie co wspominać
phoe Napisano 6 Lipca 2015 Napisano 6 Lipca 2015 Dzięki też za wspólny wypad. http://wiadomosci.onet.pl/wroclaw/pozar-skladowiska-odpadow-w-walbrzychu-20-jednostek-strazy-na-miejscu/q71nbt Dziwnie blisko, przypadek? Nie sadzę.
DudiRadom Napisano 6 Lipca 2015 Napisano 6 Lipca 2015 Dzięki wszystkim za wspólne wieczorne (do świtu) picie izotoników . Ach, bym zapomniał, trochę jazdy na węglowych , bądź aluminiowych rumakach też było.... PS. Nasz "Romeo" na zdjęciu od Zymelki - bezcenne...
bwbw Napisano 7 Lipca 2015 Napisano 7 Lipca 2015 No to ja jeszcze raz na publicznych łamach dziękuję Marcinowi, za uratowanie mojego wyjazdu, przez pożyczenie swojego roweru!Jak tam Panie i Panowie rowerki wyczyszczone, przeserwisowane i w całości?Ps. czy sprężynę w przerzutce się smaruje i ew. czym? (wydaje mi się ze oryginalnie z fabryki coś na niej było)
tobo Napisano 8 Lipca 2015 Napisano 8 Lipca 2015 Na sprężynie fabrycznie jest zielony fluorescencyjny smark smaru.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.