MarcinGoluch Napisano 1 Lipca 2015 Autor Napisano 1 Lipca 2015 Ludziska niektórzy nie mogą dodzwonić się przez cały tydzień a mi się to dwa dni z rzędu udaje przy pierwszym połączeniu. Baza jest spora w okolicy ale walcie do schroniska bo z Michałem bossem była nieco inna gadka.
mewek Napisano 1 Lipca 2015 Napisano 1 Lipca 2015 Ludziska niektórzy nie mogą dodzwonić się przez cały tydzień a mi się to dwa dni z rzędu udaje przy pierwszym połączeniu. Bo wszyscy dzwonią na komórkę z głównej strony, a żeby się dodzwonić trzeba wejść w kontakt i zadzwonić na podany nr stacjonarny!
MarcinGoluch Napisano 1 Lipca 2015 Autor Napisano 1 Lipca 2015 Niestety Pietia i Trapi są kolejnymi osobami które zasiliły fundusz Zlotowy . Chłopaki wypijemy za Wasze zdrowie!
venom2000 Napisano 1 Lipca 2015 Napisano 1 Lipca 2015 My z bwbw mamy już rezerwację w innym miejscu na jutro
phoe Napisano 1 Lipca 2015 Napisano 1 Lipca 2015 Mega kretyńskie pytanie, tam pościel nam dadzą? Nie muszę z domu brać?
mewek Napisano 1 Lipca 2015 Napisano 1 Lipca 2015 Jest tam może jakaś kuchnia, naczynia, sztućce? Biorąc pod uwagę, że będę musiała podjechać z bagażem pod schronisko wolałabym nie brać niepotrzebnych rzeczy
phoe Napisano 1 Lipca 2015 Napisano 1 Lipca 2015 A o której i gdzie się pojawisz? Bo ktoś cie może zabrać jak to będzie 10-20km, nawet celowo po ciebie podjechać przecież.
mewek Napisano 1 Lipca 2015 Napisano 1 Lipca 2015 Jak mi się pociągi nie pospóźniają i zdążę na przesiadki to 17:12 jestem w Ludwikowicach Kłodzkich. Stamtąd mam niecałe 10km do schroniska.
phoe Napisano 1 Lipca 2015 Napisano 1 Lipca 2015 No to szukaj kogoś innego kto Cię ewentualnie podwiezie, bo ja w pt będę dopiero.
colocolo Napisano 1 Lipca 2015 Napisano 1 Lipca 2015 Witam, Właśnie przeczytałem o zlocie, a że jestem z okolic to bardzo chętnie wpadłbym na spotkanie z innymi maniakami mtb. Dużo w tych okolicach się pozmieniało to może coś ciekawego pokażę, opowiem:), zabiorę też trochę map. Dotrę do Orła w piątek tak koło 18, sprawy finansowe rozliczę już na miejscu, natomiast można byłoby mnie gdzieś uwzględnić przy rozdysponowaniu miejsc?
zabiel17 Napisano 2 Lipca 2015 Napisano 2 Lipca 2015 pany na spokojnie nocleg mozna jeszcze oplacic w schronisku?
MarcinGoluch Napisano 2 Lipca 2015 Autor Napisano 2 Lipca 2015 Zabiel i Colocolo zapraszamy. Miejsce się znajdzie. Prześlijcie mi od razu imie i nazwisko żebym mół Was zgłosić w schronisku.
marcinusz Napisano 2 Lipca 2015 Napisano 2 Lipca 2015 Jak leci na zlocie? Wielka Sowa podjechana juz z kazdej strony? Ja stawie sie dwuosobowo jutro w godzinach obiadowych. Planujemy zaczac od dnia regeneracyjnego, bo juz od wtorku pod Snieznikiem urzedujemy. Jest jakis zarys planow na sobote? Jakas lista celow do zdobycia? O turystyczna grupe pytam.
phoe Napisano 2 Lipca 2015 Napisano 2 Lipca 2015 Phoe - trzymamy Ci jedno miejsce w serwerowni Eeee w serwerowni jest z reguły poniżej 20 stopni, oddam gratis takie miejsce.
colocolo Napisano 2 Lipca 2015 Napisano 2 Lipca 2015 Mam jeszcze pytanko, ze względu na zapowiadaną pogodę zamierzam się spakować w jeden mały plecak i chodzi mi o to kiedy planujecie zrobić jutro zakupy przed wieczorem:), będę na miejscu koło 18 i nie chciałbym po prostu tachać zaopatrzenia w jakiejś reklamówce:).
phoe Napisano 2 Lipca 2015 Napisano 2 Lipca 2015 Ja jadę też bez żarcia ze sobą w sumie, jak się spóźnimy na jakieś grupowe zakupy, a w schronisku nic do kupienia nie będzie to można zawsze zjechać autem na dół czy do Walim, sporo osób będzie z samochodem więc to jakiś większy problem nie będzie się z kimś zabrać.
Kenzie Napisano 4 Lipca 2015 Napisano 4 Lipca 2015 Co tak cicho, śpicie?Dobrze wiesz, co tam się dzieje
Sol Napisano 4 Lipca 2015 Napisano 4 Lipca 2015 W sensie wspólne golenie nóg i gotowanie makaronu? Proszę o jakieś drastyczne fotki, żeby mi się zdanie odmieniło.
Kenzie Napisano 4 Lipca 2015 Napisano 4 Lipca 2015 Skoro do tej pory nikt się nie odzywał to znaczy, że zlotowicze musieli mieć dobry dzień jazdy, a teraz odpowiednio sie chillują
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.