venom2000 Napisano 29 Czerwca 2015 Napisano 29 Czerwca 2015 obowiązuje inny regulamin regulamin to podstawa się wie
Zymelka Napisano 30 Czerwca 2015 Napisano 30 Czerwca 2015 W piątek jak najbardziej tak. Nie macie nic przeciw bym mógł nakręcić film ze zlotu? Pewnie Będzie fajna pamiątka i Ci którzy się wahali/nie mogli jechać będą nam zazdrościć zlotowego klimatu ;D
venom2000 Napisano 30 Czerwca 2015 Napisano 30 Czerwca 2015 będą nam zazdrościć a Ja to bym toto zjod
phoe Napisano 30 Czerwca 2015 Napisano 30 Czerwca 2015 A kij wam w oko zrobie przelew dzisiaj za schronisko. To nie chodziło o aspołeczność, ale o wygode itp.
venom2000 Napisano 30 Czerwca 2015 Napisano 30 Czerwca 2015 Będziesz miał wygodnie marudo jeden,pakuj klamoty i wal na schronisko dobra zabawa gwarantowana i zaiści ludzie wiadomo podstawa
DudiRadom Napisano 30 Czerwca 2015 Napisano 30 Czerwca 2015 Hej. Ja z Teściem przyjeżdżam w czwartek ok 11.00 - 12.00 godz. Możemy jedną osobę z rowerem zabrać na trasie: Radom - Piotr. Trybunalski - Wrocław - Schronisko. Wyjeżdżamy ok 4 rano z Radomia. Powrót w niedzielę. Jak ktoś chętny to pisać.
bwbw Napisano 30 Czerwca 2015 Napisano 30 Czerwca 2015 o 4 rano! a ja myślałem, że wyjazd o 7:00 to jest wcześnie! Tyle, że tu kryje się przemyślana technika, bo może przyjedziemy później, ale zostanie nam przynajmniej trochę siły jeszcze na chodzenie/jeżdżenie
venom2000 Napisano 30 Czerwca 2015 Napisano 30 Czerwca 2015 Po przyjeździe na miejsce to tylko rozpypłać graty jak najszybciej a w pierwszej kolejności poskładać bajki a reszta to po powrocie z rekonesansu
Mod Team michuuu Napisano 30 Czerwca 2015 Mod Team Napisano 30 Czerwca 2015 rozpypłać graty W Poznaniu pypłać to grzebać w wodzie, błocie. Upypłany to ubrudzony, ubłocony. Skąd takie rpzpypłanie gratów?
adhed Napisano 30 Czerwca 2015 Napisano 30 Czerwca 2015 Po przyjeździe na miejsce to tylko rozpypłać graty jak najszybciej a w pierwszej kolejności poskładać bajki a reszta to po powrocie z rekonesansu Mam taki sam plan Venom :-) Szykuje nam się piękna i gorąca pogoda A co do filmów, to jak najbardziej kręcić - to super pamiątka, przykładem są np. świetne produkcje Patryka
venom2000 Napisano 30 Czerwca 2015 Napisano 30 Czerwca 2015 Skąd takie rpzpypłanie gratów? nie marudź tylko się szykuj do przyjazdu Szykuje nam się piękna i gorąca pogoda podobno bo tak ptaszki śpiewają nam o tym od wczoraj więc szykować dupska na pocenie się
piotrulek84 Napisano 30 Czerwca 2015 Napisano 30 Czerwca 2015 Miejscowka jest dosc wysoko wiec gites majones. W dolinie bedzie garowa a my... ze w kosc po gorach sie dostanie to wiadomo, za to na fajrant pssssst!!! Zimne soczki w chlodzie w dobrym towarzystwie Aha, info dla wszystkich ktorzy wpadaja w czwartek. Szefo z Orla mowi ze pokoje jeszcze nie sa przyporzadkowane. Dzwoncie i ugadujcie nocke z czwartku na piatek. Wolne sa dwa pokoje. 106 - 4 osobowy, w nim sie zamelinowalem, oraz 11 osobowy
Przeor Napisano 1 Lipca 2015 Napisano 1 Lipca 2015 Dziewczęta, zaktualizowałem listę. Kolejni chętni niech się już rozliczają bezpośrednio ze schroniskiem lub MarcinemGoluchem. Ja już wpłat nie przyjmuję.
Mod Team Odi Napisano 1 Lipca 2015 Mod Team Napisano 1 Lipca 2015 Ktoś chętny na jazdę jutro? Jak wszystko dobrze pójdzie to ok. godz. 15 -16 ruszamy w teren
Kenzie Napisano 1 Lipca 2015 Napisano 1 Lipca 2015 Mnie pozostaje jeszcze garować w domu przez następny miesiąc, ale w przyszłym roku nie ma zmiłuj i wracam na szlak Pozostaje mi życzyć Wam wspaniałych tras i bezpiecznego powrotu do domu. Pogoda ma być jeszcze lepsza więc wieczorne piwko w takim gronie to sama przyjemność! Szerokiej drogi, gumowych drzew [emoji2]
adhed Napisano 1 Lipca 2015 Napisano 1 Lipca 2015 Kenzie już chyba niebawem uda Ci się wrócić na rower, powodzenia i trzymam kciuki! Oby teraz zdrowie się Ciebie trzymało, bo to najważniejsze :-) Też jutro przyjeżdżam, będę pewnie około południa. Też z chęcią dołączę do jakiejś wycieczki. Zapowiadają się upały, schronisko w samych górach, będzie super!
Zymelka Napisano 1 Lipca 2015 Napisano 1 Lipca 2015 Kenzie zdejmij ten but snowboardowy - przeca śniegu nie ma Wracaj do zdrowia!
Sol Napisano 1 Lipca 2015 Napisano 1 Lipca 2015 Omg, Kenzie - to cały czas ten sam kulas, czy zdążyłeś już załatwić drugi? Spox, ja ten sezon też mam w plecy, odkuję się w końcówce, a w nowym będzie się tylko kurzyło.
Kenzie Napisano 1 Lipca 2015 Napisano 1 Lipca 2015 Wy jedziecie w góry szaleć, Ja mam namiastke w domu Tyle mojego, że w tym sezonie załapałem się na kilka wyścigów to apetyt chociaż trochę zaspokojony. Myśle, że do pażdziernika powinienem już powoli coś kręcić, bo póki co to z kostka jest w środku dosłownie krucho Omg, Kenzie - to cały czas ten sam kulas, czy zdążyłeś już załatwić drugi? Ta sama noga. Prywatnie operacja była poza moim zasięgiem finansowym to musiałem liczyć na dobroduszność NFZ. Nie narzekam, rok czasu czekania to jeszcze nie tak źle, a same warunki, pobyt, operacja i opieka w szpitalu to istne cudo. Pełen szacun.
venom2000 Napisano 1 Lipca 2015 Napisano 1 Lipca 2015 Info ze schroniska że na jutro nie ma żadnych miejsc aby przyjechać,O CO TU CHODZI ?? Orga proszę o konkretne info bo nie mam zamiaru spędzić nocy na dworze a pokoje miały być wedle zapewnień
MarcinGoluch Napisano 1 Lipca 2015 Autor Napisano 1 Lipca 2015 Venom była informacja, że trzeba ten jeden dzień organizować samemu rezerwację. Kilka osób tak zrobiło i z tego co wiem mają zaklepane miejsca co przed paroma minutami potwierdziłem w schronisku. My jako forum mamy z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę. Jeżeli to Ty dzwoniłeś dzisiaj to niestety ale możesz mieć problem z miejscem w Orle z czwartku na piątek. Jest opcja, że Cię ktoś "przytuli" ale niestety nie ma wolnego wyrka na tą jedną noc.
deTem Napisano 1 Lipca 2015 Napisano 1 Lipca 2015 Hej witajcie. I tym razem ja będę na Zlocie całkiem oficjalnie Już w najbliższy piątek I raczej tak na leniwca będę się samochodował do samego Orła. Więc jakby ktoś coś z dworca lub okolic to pisać śmiało...
mewek Napisano 1 Lipca 2015 Napisano 1 Lipca 2015 Trzy pytania do Was mam: - będę jutro we Wrocławiu o 14:30, czy ktoś może będzie przejeżdżać przez Wrocław o tej porze lub trochę później i miałby miejsce w samochodzie? - nie rezerwowałam wcześniej noclegu, myślicie, że mnie wyrzucą czy nie będzie problemu, żeby się przespać gdzieś na podłodze (nie odbierają telefonu)? czy ew w pobliżu jest jakaś inna baza noclegowa? - nie jestem pewna czy będę w stanie jeździć w terenie ze względu na drobne kontuzje i zastanawiam się jak wyglądają tereny szosowe w okolicy - ktoś coś wie na ten temat? Do zobaczenia! Edit: udało się dodzwonić - nikogo nie wyrzucą, a miejsca prawdopodobnie będą tylko pani w schronisku czeka na ostateczną listę od organizatora z osobami, które zadeklarowały, że przyjeżdżają wcześniej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.