MarcinGoluch Napisano 11 Czerwca 2015 Autor Napisano 11 Czerwca 2015 Przeor czy ja też mogę dostać taką ładną rangę jaką Ty nosisz ? Fajny kolor .
Przeor Napisano 11 Czerwca 2015 Napisano 11 Czerwca 2015 A to nie wiem, chyba tak ale nie mnie honory czynić w tym względzie. Komuniści, znaczy czerwoni nadawają.
pietia79 Napisano 11 Czerwca 2015 Napisano 11 Czerwca 2015 Ta ja. Musiałem to przemyśleć.^^ Może jakiegoś amatora przekonam, to we 2 zawsze za paliwo tam te 50zł mniej wyjdzie. No jutro po pracy przed 15 mogę. phoe, nawet jak nie znajdziesz kumpla, to jedź sam. Warto, zobaczysz.
Mod Team Odi Napisano 11 Czerwca 2015 Mod Team Napisano 11 Czerwca 2015 Odi, za mało zapłaciłeś, musisz dwie dychy dolać. Zaktualizowałem listę uczestników, na tą chwilę jest 19 osób. Ty mnie majster w wała nie rób Co oferujesz za dodatkowe dwie dychy?
Hanzo Napisano 11 Czerwca 2015 Napisano 11 Czerwca 2015 Dawaj kasę i nie cwaniakuj. Pamiętaj, "cwaniak płaci dwie dychy".
Mod Team Odi Napisano 12 Czerwca 2015 Mod Team Napisano 12 Czerwca 2015 To jakaś zorganizowana akcja?
phoe Napisano 12 Czerwca 2015 Napisano 12 Czerwca 2015 Schronisko mnie wysłało do organizatora(brak wolnych miejsc poza rezerwacją), więc tu zapytam, mogę wziąć pokój 2 osobowy i sam w nim być?(zapłacę jak za 2 osoby) Bo jakoś warunki typowo schroniskowe itp to nie moje klimaty. Bym przyjechał w piątek około 18-19, lub jak dostanę urlop to koło 11-12 rano.
bobiik Napisano 12 Czerwca 2015 Napisano 12 Czerwca 2015 Z moją połówką będziemy wiedzieć czy dojedziemy, dopiero pod koniec czerwca . Jakby co, są pokoje dwuosobowe? Moje zapytanie pozostało bez echa......lub acha
Zymelka Napisano 12 Czerwca 2015 Napisano 12 Czerwca 2015 Piotrek, już dostałeś odpowiedz na swoje pytanie. Są pokoje dwuosobowe A gdzie na liście uczestników jest venom2000 się pytam?
Zymelka Napisano 12 Czerwca 2015 Napisano 12 Czerwca 2015 Właśnie widzę te codzienne relacje z treningów na fb i już wiem kto w tym roku będzie przodował na wypadach
MarcinGoluch Napisano 12 Czerwca 2015 Autor Napisano 12 Czerwca 2015 Bobik są dwójki ale z dopłatą +5zł do osoby za nocleg. Zapytam jutro ile jest dwójek i dam Ci znać. Jedna dwójka już jest zajęta. Druga wstępnie dla Bobika.
Mod Team Odi Napisano 12 Czerwca 2015 Mod Team Napisano 12 Czerwca 2015 Jeśli będą jeszcze wolne "dwójki" to też byłbym zainteresowany. Nie sądziłem, że jest taka możliwość.
phoe Napisano 12 Czerwca 2015 Napisano 12 Czerwca 2015 @Marcin Daj mi znać jak jest z 2-kami dla 1 osoby też(zapłacę jak za 2 rzecz jasna) Swoją droga kawałek niżej jest Pensjonat, ja szybciej sie już w nim zatrzymam i będę do was dołączał. Martwi mnie tylko co z zostawieniem roweru w pensjonacie, lub w samochodzie który będzie na parkingu zaraz pod... Teraz uwaga, bardzo głupie pytanie, tam są jakieś sklepy czy bankomat jak coś? http://www.szyprowka.pl/ - z 200 metrów poniżej schroniska.
Zymelka Napisano 12 Czerwca 2015 Napisano 12 Czerwca 2015 @phoeSprawiasz dziwne wrażenie osoby aspołecznej bądz informatyka Czyli jak my wszyscy. Mam nadzieje że nie odbierzesz tego źle Wypałać trochę więcej gotówki szybciej - przyda się. Sklep się jakiś znajdzie w pobliżu ale nie wszędzie pewnie moźna płacić kartą. Czasami melanż ponosi i wtedy to bez gotówkiani rusz ;D
phoe Napisano 12 Czerwca 2015 Napisano 12 Czerwca 2015 Lol, informatyk - trafiłeś w 10. ej lol, nie mogę ze śmiechu, poważnie. Jestem po prostu wygodny.
Zymelka Napisano 12 Czerwca 2015 Napisano 12 Czerwca 2015 Dr. Żymełka nie jedą duszę już leczył ;D Stawiasz izobronika za trafną diagnozę ;D
phoe Napisano 12 Czerwca 2015 Napisano 12 Czerwca 2015 No nie wiem, a wiesz czym się różni Daniel od Jelenia?
Zymelka Napisano 12 Czerwca 2015 Napisano 12 Czerwca 2015 tzw. Lejeni spotykam sporo każdego dnia a Daniele to taka nakrapiana odmiana Lejeni. Informatycy?
Hanzo Napisano 13 Czerwca 2015 Napisano 13 Czerwca 2015 kawałek niżej jest Pensjonat, ja szybciej sie już w nim zatrzymam i będę do was dołączał mogę wziąć pokój 2 osobowy i sam w nim być?(zapłacę jak za 2 osoby) Bo jakoś warunki typowo schroniskowe itp to nie moje klimaty. Ale termin Ci pasuje?
phoe Napisano 13 Czerwca 2015 Napisano 13 Czerwca 2015 Termin tak, przyjadę w pt na wieczór, lub jak dostanę urlop w pt(ciężko będzie) to w czwartek wieczorem lub w piątek rano. Termin mi tylko nie pasuje pod tym kątem, że nie dostanę prawdopodobnie urlopu w pt. ;p
Przeor Napisano 13 Czerwca 2015 Napisano 13 Czerwca 2015 MarcinGoluch, można tam wbić z namiotem? Bo ja do końca nie wiem czy dam radę być i taka opcja namiotowa by mi spasowała.
szewka Napisano 19 Czerwca 2015 Napisano 19 Czerwca 2015 czyli rozumiem, że większość wpada już w czwartek wieczorem, żeby w pt już ruszyć w teren? To może wpadne też w czwartek, bo w sumie sesje koncze we wtorek to na czwartek mysle ze sie wyrobie. Powiedzcie jak to jest, moge na miejscu zapłacić za nocke z czw-pt czy to jest juz moze w tych 60 zł ;p ? i powiedzcie ( bo jade pierwszy raz na taki wypad) co zabrać? prócz roweru i dobrego humoru
sqr Napisano 19 Czerwca 2015 Napisano 19 Czerwca 2015 Ja niestety wypadam. Złamałem rękę, jak zwykle w najgorszym memencie... A też miałem jechać kuszetką nocą z czwartku na piątek.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.