Skocz do zawartości

[spodnie] Jaki u-lock pasuje do spodnii z serii Endura Urban?

Tofi

Rekomendowane odpowiedzi

Przed chwilą dotarła do mnie paczka m.in. z Endura Urban Jeans. Rozmiarowo pasują, więc chętnych na zakup odsyłam do tabelki z rozmiarówką ze strony Endury. Pojawiła się jednak kwestia dopasowania pętelki na u-locka. Moja kłódka ma wymiary w przekroju 137x14 i mieści się dosłownie na wcisk, co oznacza, że aby włożyć lub wyjąć zabezpieczenie roweru nalezy te spodnie zdjąć, a to może wiązać się z konsekwencjami w miejscu publicznym. Czy na forum jest jakikolwiek inny posiadacz dowolnych spodnii z serii Urban? Jak z dopasowaniem u-locka? Jaki u-lock pasuje? Jakie wymiary mają zamki kryptonite?

P.S. Do moderatorów: Rozumiem, że pytam się o u-locki, ale jako, że pytanie związane jest stricto z odzieżą ta część forum wydawała się bardziej odpowiednia do zamieszczenia posta, niż żeby zniknęła wśród dziesiątków pytana "jaki ulock jest dla mnie dobry?".

Dzięki za odpowiedź, w sumie mogłem sam poszukać. Skoro evolution mini pasuje to zwykły evolution też będzie (ta sama szerokość szekli), ale na new yorkera nie ma szans. Jeszcze pogoogluję za jakimś porządnym abusem.

[chwila później]

niestety nawet najlepszy abus ma cieńszy pręt od evolution :(

• 1 miesiąc temu...

bo jak wiadomo, różnie bywa z endurą
No właśnie nie wiadomo, bo jak dotychczas nie spotkałem się jeszcze, że rozmiarówka z tabeli na ich stronie internetowej mogła by się nie zgadzać. Z endury noszę spodnie L co odpowiada rozmiarowi 36 w pasie, ale nogawki przy 180 cm są w porządku (83 cm długości w kroku dla Zyme 2, a jeansy mogę zmierzyć osobno, jeżeli zależy Ci waśnie na tym modelu). Są trochę luźne w pasie, ale pasek od Zyme 2 się dobrze spisuje, ten od Humvee to była jakaś porażka. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...