Skocz do zawartości

[rower] Nie wiem czy warto

alojzy2

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam dostałem propozycjie kupna roweru nie wiem o nim za wiele ale jak ktoś się zna na cześciach niech pisze a ja wysle zdjecia na poczte email bo turaj nie da rady i pokazać

Napisano

Cześć, podepnę się pod temat z tym samym pytaniem "czy warto".

Mam możliwość zakupu od znajomej osoby roweru Kellys Madman Master 2012r. Rower na gwarancji jeszcze, zadbany (osoba użytkująca dba o rowery, a sprzedaje z racji zakupu nowego). Niewiele znalazłem o tych rowerach nawet na forum, nie ma tez z czym porównać cenowo, na sieci brak tych rowerów w sprzedaży. Są mało popularne z racji wad czy tak dobre że póki co nikt się nie spieszy z ich sprzedażą? Czy może za tą cenę kupić coś "na czasie" chociaż nie wiem czy było by coś porównywalnego na polu cena/osprzęt.

Cena za jaka mogę nabyć rower to 2500zł. 

Napisano

dbanie związane jest z ta wersją amortyzatora (tzw OEM)? Żaden tam ze mnie wyczynowiec jeżdżę trochę na rowerze i mam okazję kupić lepszy od mojego  ....12(?) letniego crossa. A wiesz dlaczego jest ich tak mało w sprzedazy i jeszcze mniej w opisach np na tym forum? Podobno jakieś fatum wisi/ło nad kellys uzasadnione?

Napisano

Niewiele znalazłem o tych rowerach nawet na forum, nie ma tez z czym porównać cenowo, na sieci brak tych rowerów w sprzedaży. Są mało popularne z racji wad czy tak dobre że póki co nikt się nie spieszy z ich sprzedażą? Czy może za tą cenę kupić coś "na czasie" chociaż nie wiem czy było by coś porównywalnego na polu cena/osprzęt.

To nie jest tak, że na każdy model muszą być opinie. Tu można w zasadzie wypowiadać się o ramie bo reszta jest standardem wkładanym do tej klasy sprzętu. Liczy się to, że masz możliwość odkupić po dobrych pieniądzach od kogoś kto dba o rower. Jak wszystko z nim jest ok technicznie i pasuje Ci "małe koło" to oferta jest z tych bardzo ciekawych.

Większość nawet bardzo uznanych marek gdzieś kiedyś dała ciała. Słowacka marka nie jest tu wyjątkiem ale o niczym to nie świadczy. Obecnie ramy 26" są tanie jak barszcz więc w razie czego nie ma problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...