alojzy2 Napisano 25 Września 2014 Napisano 25 Września 2014 Witam dostałem propozycjie kupna roweru nie wiem o nim za wiele ale jak ktoś się zna na cześciach niech pisze a ja wysle zdjecia na poczte email bo turaj nie da rady i pokazać
alagor96 Napisano 25 Września 2014 Napisano 25 Września 2014 Można dodać zdjęcia, możesz też wstawić je na jakiś portal i dać link, chętnie pomogę, ale nie chce mi się tak kombinować.
alojzy2 Napisano 25 Września 2014 Autor Napisano 25 Września 2014 https://drive.google.com/file/d/0B_Oh41chQhEXTkZDeHA5bnB0QnM/edit?usp=sharing tutaj sa zdjecia dwóch rowerów tylko musisz to pobrać i wypakować
Shootee Napisano 25 Września 2014 Napisano 25 Września 2014 Na ile tą propozycję ci wycenił sprzedawca?
alojzy2 Napisano 26 Września 2014 Autor Napisano 26 Września 2014 Na razie za 4 zł plus przesyłka. Kumpel znalazła je na aukcji
riddicq Napisano 30 Września 2014 Napisano 30 Września 2014 Cześć, podepnę się pod temat z tym samym pytaniem "czy warto". Mam możliwość zakupu od znajomej osoby roweru Kellys Madman Master 2012r. Rower na gwarancji jeszcze, zadbany (osoba użytkująca dba o rowery, a sprzedaje z racji zakupu nowego). Niewiele znalazłem o tych rowerach nawet na forum, nie ma tez z czym porównać cenowo, na sieci brak tych rowerów w sprzedaży. Są mało popularne z racji wad czy tak dobre że póki co nikt się nie spieszy z ich sprzedażą? Czy może za tą cenę kupić coś "na czasie" chociaż nie wiem czy było by coś porównywalnego na polu cena/osprzęt. Cena za jaka mogę nabyć rower to 2500zł.
alagor96 Napisano 30 Września 2014 Napisano 30 Września 2014 Czy to ten model:http://www.kellysbike.com/int/bikes-2012/mountain/hardtail-26/madman#.VCryKWd_vqM ?
riddicq Napisano 30 Września 2014 Napisano 30 Września 2014 Ten: http://www.kellysbike.com/int/bikes-2012/mountain/hardtail-26/madman-master#.VCrzePl_uPY
talento259 Napisano 30 Września 2014 Napisano 30 Września 2014 Pewnie że się opłaca. Masz super widelec (o który trzeba jednak dbać - to Fox), dobry napęd i nienajgorsze hample.
riddicq Napisano 30 Września 2014 Napisano 30 Września 2014 dbanie związane jest z ta wersją amortyzatora (tzw OEM)? Żaden tam ze mnie wyczynowiec jeżdżę trochę na rowerze i mam okazję kupić lepszy od mojego ....12(?) letniego crossa. A wiesz dlaczego jest ich tak mało w sprzedazy i jeszcze mniej w opisach np na tym forum? Podobno jakieś fatum wisi/ło nad kellys uzasadnione?
beskid Napisano 30 Września 2014 Napisano 30 Września 2014 Niewiele znalazłem o tych rowerach nawet na forum, nie ma tez z czym porównać cenowo, na sieci brak tych rowerów w sprzedaży. Są mało popularne z racji wad czy tak dobre że póki co nikt się nie spieszy z ich sprzedażą? Czy może za tą cenę kupić coś "na czasie" chociaż nie wiem czy było by coś porównywalnego na polu cena/osprzęt. To nie jest tak, że na każdy model muszą być opinie. Tu można w zasadzie wypowiadać się o ramie bo reszta jest standardem wkładanym do tej klasy sprzętu. Liczy się to, że masz możliwość odkupić po dobrych pieniądzach od kogoś kto dba o rower. Jak wszystko z nim jest ok technicznie i pasuje Ci "małe koło" to oferta jest z tych bardzo ciekawych. Większość nawet bardzo uznanych marek gdzieś kiedyś dała ciała. Słowacka marka nie jest tu wyjątkiem ale o niczym to nie świadczy. Obecnie ramy 26" są tanie jak barszcz więc w razie czego nie ma problemu.
riddicq Napisano 30 Września 2014 Napisano 30 Września 2014 Ok, dzięki za szybkie i rzeczowe odpowiedzi, zrobię przymiarkę i może zmienię rumaka.
talento259 Napisano 30 Września 2014 Napisano 30 Września 2014 Jak masz z pewnej ręki (Fox używany musi być z pewnej ręki) i ci pasuje wymiarowo to się nawet nie zastanawiaj, bo cena jest bardzo dobra.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.