Skocz do zawartości

[pulsometr na bluetooth] Do Endomondo

mundek12

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Używam Endomondo w starej Nokii N82 (Symbian). Kupiłem dzisiaj nadajnik Polar WearLink Bluetooth ponieważ chcę rejestrować puls lecz ten nie współpracuje z moim telefonem. Macie jakiej pomysły co będzie współpracować z Endomondo poprzez bluetooth? W ogóle to możliwe w moim telefonie? W mojej Nokii nawet nie ma żadnej opcji do współpracy z pulsometrami (czy takowa powinna być?).

Telefonu nie chcę zmieniać... Mam nadzieję, że istnieje jakaś opaska/zegarek, który byłby dla mnie idealnym rozwiązaniem.

Dla zobrazowania prostoty Endomondo w mojej Nokii podrzucam screen jak to u mnie wygląda.

ztwtue.jpg

W opcjach jest tylko:

Lock Keys

Sport

Audio Feedback

*Audio Coach

*Goal Distance

*Peptalk

History

Settenings

*User

*Units

*Automatic Upload

Exit

Napisano

Może byc problem z kompatybilnością tego pulsometru. Ja tez używam starszej Nokii, ale pod rubryka gdzie u Ciebie jest "GPS OK" znajduje się jeszcz miedzy innymi ikonka pulsometru. Więc byc może Twój tel nie jest przystosowany pod pulsometr. Ja np. nie mogę wstawiać fotek bezpośrednio z telefonu, z kolei kolega posiadający nowszy tel. może wrzucać fotki bezpośrenio podczas treningu...

Zawsze możesz wpisać wyniki odnotowane przez pulsometr, za pomoca opcji "edytuj".

Napisano

Może masz starą aplikację w telefonie. Na e52 z symbianem jest ikonka i pytanie o połączenie z pulsometrem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...