layer Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 (edytowane) Witam. Tak jak w temacie i jaki płyn nalać? nada się dot 4 czy ma być mineralny ? Edytowane 24 Września 2014 przez layer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keke Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Pytanie jak założyć poprawnie temat i pisać po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
layer Napisano 24 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Sorry jestem nowy i spieszyło mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Jak jesteś nowy w kraju to spoko Od powierzanie polega na odwrotności powierzania. Czyli idziesz do kogoś i mówisz "Siema, oddaj mi moją rzecz którą ci powierzyłem." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
layer Napisano 24 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Teraz jest dobrze ? Tak wychodzi pisanie na tel autokorektą... to jak pomoże ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 28 Września 2014 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 DOT4 . Dwie strzykawki , jedną przepychasz płyn od zacisku do klamki aż przestana wychodzić bąble . To wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 28 Września 2014 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 A czemu jest zapowietrzony? Zacisk szczelny? W wyjściu odpowietrznika była/jest zatyczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 28 Września 2014 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Witam. Tak jak w temacie i jaki płyn nalać? nada się dot 4 czy ma być mineralny ? instrukcja wizualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi