mp3playerfan Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Witam Czy jest jakaś lista suportów pod system Hollowtech II Shimano które posiadają znormalizowane a przez to tanie w zakupie łożyska tak jak w ACCENT BB-EX i ACCENT BB-EX PRO? Jeśli nie ma to może warto by taką listę zrobić i przypiąć? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 24 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Jeżeli chodzi o spurty shimano to chyba żaden nie ma znormalizowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp3playerfan Napisano 24 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Witam Tyle to i ja wiem. Ale myślę że przydałby się napisać jak wygląda z suportami innych firm poza Shimano (bo o Accencie wiadomo że posiada znormalizowane) takimi jak FSA, Race Face, Neco, Cloud, Aerozine, VP compnents, Nexelo, Token. Można by coś dodać o uszczelnieniach itd. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.