Gość Napisano 27 Września 2014 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 kolega jeździ na 700x37c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszk Napisano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Może właśnie dlatego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 28 Września 2014 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Mondiale w wersji performance to nie są opony na lata, to opony na jakieś 8 do 10 tysięcy kilometrów. Na lata to jest wersja evo zrobiona z twardych mieszanek. W piaskach puszczy Zielonki radziły sobie lepiej, niż RancingRalphy, przejechałem na nich Izery (później mi je ukradli), na przyczepność nie narzekałem, moja Połowinka przejechała na nich kawał Gruzji i Armenii - też nie narzekała. Jeśli na asfalcie leży piasek, to bez techniki ślizgać się będzie wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszk Napisano 28 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2014 8000-10000 to u mnie jest duuużo, czyli na lata Myślę, że 2k rocznie to nie przekroczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.