qusiu Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Witam, mam następujący problem: włączając strave na smartfonie aplikacja prosi mnie o zalogowanie sie, bez tej czynności nie chce wogóle odpalić a jak wiadomo nie zawsze mamy dostęp do internetu żeby to zrobić, w żaden sposób nie jestem w stanie tego obejść, powinna być opcja połączenia za pomocą GPS ale nigdzie tego nie widze jedynie połącz się za pośrednictwem emaila lub fb a bez dostepu do internetu jest to niemożliwe. Najdziwniejsze jest to, że kiedy pierwszy raz odpaliłem strave na smartfonie (bez dostepu do internetu) aplikacja bez problemu pozwoliła na rozpoczęcie treningu. Póki co odpalam endomondo i przerzucam treningi z endo na strave ale ileż można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Zaloguj sie poprzez wifi i nie wylogowuj sie. Wylacz strave, wylacz net. Wlacz strave, sproboj rozpoczac trening. Wtedy bez netu nie powinna prosic o powtorne logowanie. Zalogowanie przy uzyciu netu mobilnego tez nie powinno pozrec wiele transferu. Daj znac czy to pomoze. Mylisz GPS z internetem, nie ma mozliwosci zalogowania przez GPS. Po treningu wlaczasz wifi, i synchronizujesz trening z serwisem strava. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorak Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Dokładnie. Jak się raz zalogujesz i nie wylogujesz to Strava cię pamięta. Zapisuje wtedy trasy na urządzeniu do czego wystarczy GPS. Importujesz dopiero jak masz połączenie internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qusiu Napisano 24 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2014 chodzi mi o to że wcześniej podczas włączania aplikacji miałem do wyboru zapis danych za pomocą internetu lub GPS a teraz jedynie prosi mnie o zalogowanie sie. dzięki za rade, spróbuje i dam znać czy udało się rozwiązać problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Nie bylo takiego wyboru, bo nie jest to mozliwe technicznie, moze poprostu aplikacja wpuscial Cie, ale predzej czy pozniej musisz sie zalogowac zeby bylo wiadomo komu przypisac aktywnosc. Nie wylogowuj sie i bedzie dobrze i nie wazne jak bylo na poczatku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qusiu Napisano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Dzieki Panowie, pomogło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.