Skocz do zawartości

[Modyfikacja korby] m590 dwu blatowiec

zgodny

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jakiej długości były kominy to nie wiem, jakieś miałem w swojej "skrzyneczce" to przypasowałem. :) Ale tak jak koledzy wyżej mówią, pasują te od haka przerzutki. Można je łatwo dostać i często są tańsze od krótkich kominów dedykowanych do korb, a funkcję spełniają tak samo dobrze.

Napisano

Jabyś czytał ze zrozumieniem to byś głupot nie pisał 48 to jest na 3 blacie i koledzy już pisali ze tracze zakładam na środkową a 3 wywalam, a 38/40 to tyczy sie 2 blatu w konfiguracji 24/38 lub 40

A jak długie masz śruby kominowe ?

"A powiedz mi czy mogę np. Zmienić blaty na większe przy okazji ? Np 48/32 powiedzmy czy to jest magia albo trzeba co najmniej xtr-a do tego"

A to co, po pijaku pisałeś, że nie pamiętasz?

48 i 40 to jest kolosalna różnica. Najpierw piszesz, że chcesz większe blaty, czyli na asfalt, a teraz bierzesz układ terenowy. Widać, że nie wiesz po co w ogóle chcesz ten blat usuwać. Wiesz tylko, że chcesz 2, bo teraz wszyscy mają 2. Więc nie mów mi, że piszę głupoty. Tym bardziej, że sposób w jaki posługujesz się swoim językiem ojczystym powinien spowodować cofnięcie cię do podstawówki.

Swoją drogą, czemu tak czujnej zwykle moderacji (zwłaszcza w kwestii zamykania tematów) nie przeszkadza błąd w tytule?

Napisano

A to widzę, że tylko ty masz problem, bo ja się pytam o modyfikacje i chcę się dowiedzieć czy się da, a to że ty widzisz w tym problem to nie wiem, nie musze się w niczym decydować koledzy mówią jakie konfiguracje działają a nie, że sobie zrobie tak jak będzie mi się podobać. Nie biore układu na asfalt tylko najbardziej optymalny, wiem po co chce blat usuwać bo 3go baltu nie używam praktycznie wcale, skoro jest działający ukaład 40/24 to po co mam ryzykować układem 48/32, skoro mój 2gi blat to 34 ? A mogę mieć 40 ? Zamiast trzech.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...