Darek1990 Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Potrzebuje się dowiedzieć jak fachowo się to cudo,na lewej goleni,gdzie jest zawór do powietrza nazywa, bo w żadnen sposób nie moge tego nazwać i znaleźć a potrzebuję taki tylko że niebieski.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 24 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Ten niebieski to pokrętło blokady, pokrętło kompresji zazwyczaj http://www.bikestacja.pl/pl/czesci-zamienne-rock-shox-reba-sid-revolution-blokada-manetka-4076.html tu masz do reby, zapytaj czy mają do twojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 24 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2014 nie o to chodzilo zd chodzi o ta zakrętkę z napisem"air" tam gdzie wentyl do powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalMMM Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Niebieskiego nie znajdziesz a i z czarnym chyba będzie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Jeśli chodzi tylko o kolor, niebieskie nakrętki wentyli w swoich widelcach stosuje Fox. Nie wiem tylko, czy będą pasowały, u Foxa zawór wystaje odrobinę ponad krawędź: http://www.canyon.com/img/suportcenter/386_thumb.jpg Jak jest u Ciebie, ciężko mi powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Można spróbować tego : http://allegro.pl/nakretka-wentyla-samochodowego-av-2szt-3-kolory-i4445296547.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalMMM Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Fenthin w XC32 wentyl jest na równi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 24 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Ok,trudno,dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalMMM Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 A zgubiłeś wentyl czy z tym kolorem to takie "widzi mi się"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 25 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2014 mam oryginalny a poprostu chciałem kolor zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 25 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Września 2014 To go wypiaskuj i daj do anodowania W ramach doskonalenia swoich manualnych umiejętności, znajdź jakikolwiek przedmiot w danym kolorze i kształcie. przyklej od spodu czapeczkę na wentylek, najlepiej metalową i włala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi