Skocz do zawartości

[dyskonty] Lidl, Biedronka, Aldi etc. odzież i akcesoria sportowe.

KolegaMisia

Rekomendowane odpowiedzi

Taki jest sens że np koszulka przylega do ciała schnie szybko a nic ci nie przewiewa.

Ja używam zarówno w zimie jak i w lecie i sobie chwalę.

Szczególnie w momentach zmian temp. Słońce i wjazd w las itd itp.

To tak w skrócie.

@@Kisiel94,  czy ta opaska wymaga jakiejś inicjacji czy tel. ją znajduje sam.

Opaskę mam ale telefony z andkiem 4.2 i zero kontaktu z telefonem. Zastanawiam się czy martwa czy po prostu .4.2 nie widzi.

To to czytałem i nie spodziewałem się że zadziała ale liczyłem że chociaż beknie że istnieje :)  Stąd pytanie bo myślałem ze jestem na tyle głupi że nie znalazłem jakiegoś przycisku czy cuś.

Telefon z nowym Andkiem dopiero za mc dojdzie a nie bardzo chce mi się robić root na telefonie na miesiąc bo to demolka.

No dobra nie chce mi się nie pamiętam jak się to robi nie chce mi się szukać romu itd itp....  :)

Pomijam masę aplikacji jak navime i cała reszta w których są niezsynchronizowane dane.....

Pytanie co wygra "nie chce mi się" czy ciekawość jak i czy działa nowa zabawka.

@up

mi na stravie w androidzie pokazuje ile jest w danym momencie ;)

U mnie też ładnie pokazuje live w stravie. Funkcja dual też działa i sprzęt sparował się idealnie ze starym zegarkiem CW-300 z decathlona. (transmisja niekodowana)

Niemiecki Lidl od czwartku też będzie miał ofertę rowerową, w tym takie "coś": http://www.lidl.de/de/crivit-herren-fahrradunterhose/p193874

Czy ktoś ma doświdczenia z taką bielizną? Słyszałem kiedyś dużo pochwał na temat "niemieckich gaci z miękką wkładką, lepszych od wielu spodenek ze "zwykłą" wkładką", ale nie wiem czy chodzi o coś w tym rodzaju? Jakaś wkładka tam jest, ale na pewno nie jest to wkładka "typowa".

@@Crah, ja mam długie spodnie rowerowe z taką wkładką kupione w Lidlu. Kupiłem je w tamtym roku i po sezonie jesienno-zimowym muszę przyznać, że spisały się bardzo dobrze. Wkładka duża i miekka a jednocześnie dość wygodna - po długiej jeździe nie czułem dyskomfortu z powodu pieluchy w kroku. Spodnie wygodne i dobrze przylegają do ciała - a dodatkowo materiał, który dobrze sobie radzi z wilgocią i brudem. Naprawde zaskoczyła mnie na plus jakość tych spodni z Lidla  :icon_exclaim:

Wiecie co trzeba by zrobic jakas petycje aby jeszcze rozmiar 46 dali bo teraz to jakas porazka. Chcialem kupic buty do biegania mysle a moze zawyzona numeracja a tu taki wal nie zawyzona. Z spd bedzie tak samo wiec nawet nie patrze na te buty. Ale chetnie kupil bym jakies na pierwsza probe.

Dwa pytania:

1. Myślicie, że jako bielizna pod spodenki rowerowe z pieluchą lepiej sprawdzą się slipy z Tchibo https://www.tchibo.pl/slipy-rowerowe-p400067799.html czy tegoroczna termoaktywna bielizna z Lidla?
  2. Co do samych spodenek, czy te z Tchibo są warte ceny? https://www.tchibo.pl/spodenki-rowerowe-p400066397.html Lidlowskie posiadam ubiegłoroczne i nie polecam

A i gdyby ktoś nie doczytał wcześniej - pod żadnym pozorem nie kupujcie tzw. "softshella" z Lidla, chyba że lubicie mieć saunę na rowerze. Gdyby ktoś jednak miał zamiar to chętnie sprzedam swój. Cena: 10zł (rozmiar XL).

Qarol, zajrzyj lepiej do któregoś Decathlonu, może są jeszcze końcówki serii ich rowerowych ciuchów z tych ich najwyższych linii (Aerofit, itp.) z żelowymi wkładkami. A druga sprawa IMO jeśli już zaczynasz się bawić w tego typu strój, to koniecznie gacie na szelkach. Bez porównania wyższy komfort użytkowania, nic się nie ściąga, itp. Inne to półśrodki, albo są dobre co najwyżej w formie "wpinki" do szerszych spodenek.

Tak patrząc na zdjęcia materiału i wkładki w tych tszibo nie spodziewaj się jakoś znacząco lepszego produktu od tych lidlowych. Możliwe, że samo szycie lepsze i normalniejsza rozmiarówka.

modrzew, te byłyby dobre? http://www.decathlon.pl/kolarki-na-rower-mskie-aerofit-id_8298492.html Boję się trochę, że to XL może być na mnie przymałe. Przejadę się jutro na Targówek, może będą. 

Pod spodenki z wkładką nie zakłada się dodatkowej bielizny, chyba że chcesz otarć i odparzeń.

Do tej pory nie zakładałem, ale bałem się, że może być trochę zimno przy obecnych temperaturach. A gdybym chciał założyć je pod zwykłe dresy, to wybrać bieliznę z Lidla, Tchibo, czy warto kupić coś droższego?

A mam i takie (jeszcze nie używane) i model "niżej", nie kojarzę oznaczenia - krótsze i z napisami XC po bokach, ale z tą samą wkładką (te obecnie najczęściej użytkuję). W obu przypadkach moje 100kg żywej wagi przy 180cm wzrostu wlazło w 2XL jak w drugą skórę ;) Kupione na wyprzedaży na Okęciu.

Wkrótce także oferta rowerowa Tchibo: https://www.tchibo.pl/rowery-akcesoria-rowerowe-t400045169.html

Parę gadżetów wygląda ciekawie, też są "gacie w wkładką" (ale trzy razy tak drogie jak te w niemieckim Lidlu ;), a także koszulki z nieprzewiwenym przodem.

Licznik wygląda na identyczny jak z Aldi, ale jest już o 10zł droższy. W ogóle jakoś drogo w Tchibo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...