mmmak Napisano 8 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 jak zrobic whipa i tabla? na czym najlepiej sie uczyc? na stoliku czy moze na double a moze dropie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Memon Napisano 8 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Ja Table i whipa robie jak i na dircie i stoliku to jest bardzo proste takze ćwicz i ćwicz. Np jeszcze mam na osiedl tak jaky naturalną hope jest najazd i wybicie a lądujesz na trawce elegancko własnie tam sie wszystich trickó ucze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmmak Napisano 9 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 a moze jakis opis jak fazami zrobic te tricki - ćwiczyc to ja sam wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Memon Napisano 9 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Niestety nie umiem tego opisac:) o jak robie Xup to mi wychodzi whip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 9 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Własnie tez jestem ciekaw jak sie to robi... moze ktos ma jakies porady/instrukcje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmmak Napisano 9 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 to to panowie cos kiepsko z tymi waszymi poradami czy nikt nie umie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Memon Napisano 10 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 To moze tak jak robisz whipa ( ja tak robie) przechylam kierownice np w prawo i pcham rower nogami tez w praw. Potrenuj moze coi cos z tego wyjdzie. Natomiast stoliczek czyli table top robie kaładąc rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fylyp Napisano 10 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 table robi sie pochylając rower w powietrzu, kierownicą i dodatkowa przykurczając nogi (niektórzy pomagają kolanem). z własnych odczuć to najlepiej wychodzi mi jak podczas wybicia z hopy większość siły wybicia wkładam w przechylony rower (jakby w koła, ale musisz już troche go pochylić). Wtedy ta siła pomaga go ustawić do poziomu. Przynajmniej ja tak to robie / odczuwam. Tricków najlepiej sie uczyć na stolikach, lub na naturalnych wzniesieniach (gdzie jest wybicie i grunt na jego wysokości - myśle ze o takim czymś pisał Memon) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 15 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Co do whip'a i table top'a, słyszałem, że warto jest połozyć się na podłodze plecami i spróbować w powietrzu wykonać te triki, żeby oswoić się z wrażeniem, jest całkiem zabawnie i ciężej niż w rzeczywistości. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatMax Napisano 18 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 A nie macie gdzieś może filmiku z whipem - taki, żeby było dobrze widać jak to się robi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.