Skocz do zawartości

[trick]whip i table - jak?

mmmak

Rekomendowane odpowiedzi

Ja Table i whipa robie jak i na dircie i stoliku to jest bardzo proste takze ćwicz i ćwicz. Np jeszcze mam na osiedl tak jaky naturalną hope jest najazd i wybicie a lądujesz na trawce elegancko własnie tam sie wszystich trickó ucze :D

table robi sie pochylając rower w powietrzu, kierownicą i dodatkowa przykurczając nogi (niektórzy pomagają kolanem).

z własnych odczuć to najlepiej wychodzi mi jak podczas wybicia z hopy większość siły wybicia wkładam w przechylony rower (jakby w koła, ale musisz już troche go pochylić). Wtedy ta siła pomaga go ustawić do poziomu. Przynajmniej ja tak to robie / odczuwam.

Tricków najlepiej sie uczyć na stolikach, lub na naturalnych wzniesieniach (gdzie jest wybicie i grunt na jego wysokości - myśle ze o takim czymś pisał Memon)

Co do whip'a i table top'a, słyszałem, że warto jest połozyć się na podłodze plecami i spróbować w powietrzu wykonać te triki, żeby oswoić się z wrażeniem, jest całkiem zabawnie i ciężej niż w rzeczywistości.

Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...