FilipMietas Napisano 23 Września 2014 Napisano 23 Września 2014 Witam! Mam dość zwykły rower, można nawet powiedzieć, że taka marketówka. Kupiłem go kilka lat temu i jestem dość zadowolny z niego. Niestety pojawiły się pierwsze ploblemy, wydaje mi się, że to wina wolnobiegu. Dokładniej przy jeździe nie mogę przerzucać swobodnie przerzutek, 7 bieg w ogóle nie chce wskoczyć, 6 też cieżko zaskakuje. Wolnobiag mam firmy shimano model: Hyperglide c Mam nadzieję, że mi pomożecie z tym problemem, bo chce się trochę pobawić, dodam tylko, że jestem kompletnym świeżakiem w rowerach, więc proszę o powolne i dokładne wytłumaczenie w naprawie Z góry dziękuję i czekam za odpowiedziami.
Mod Team Puklus Napisano 23 Września 2014 Mod Team Napisano 23 Września 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.