Mod Team Puklus Napisano 1 Października 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Tak naprawdę to twoja kaseta ma półtorej zębatki luźnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Nie siej herezji. Obczaj sobie w google. Nic nie muszę obczajać, za dużo razy ją ściągałem żebym nie wiedział ile koronek jest luźnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Sam sobie zobacz skoro nie wierzysz. Ja nie muszę sam siebie przekonywać. Czy kolega miał w rękach wszystkie kasety wszystkich producentów, każdy produkt dostępny na rynku? Poza tym sklep rozpatrzył roszczenie i wysłał nową kasetę na miejsce tej "sprawnej".... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triper Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 W związku z tym chyba zgłoszę Twoje dzieła w tym temacie do moderacji za sianie fermentu, podawanie nieprawdziwych informacji i naskakiwanie na innego użytkownika. Zgłoś, leje w gacie ze strachu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikoBiko Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Dojrzałość , ta psychiczna a nie fizyczna w postaci mięśni tu i tam polega m.in. na zrozumieniu własnego błędu i przyznaniu się do niego. Już nie mówię o przeproszeniu bo do tego trzeba mieć jeszcze oprócz jaj by się przyznać również kulturę. Ty widocznie tego nie potrafisz. a może i nie masz jednego i drugiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Moze kolega niczego nie widzial - na zywo Wirtualny uzytkownik roweru?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triper Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Ta... znawcy... mógłbym wkleić fotkę tej kasety, ale bawi mnie Wasza ignorancja. Proszę łaskawie sobie zobaczyć że kasety serii HG5* były w dwóch wersjach. Brnijcie dalej. Ja poczytam Wasze mądrości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Pasuje tu jak znalazł za Markiem Twainem: "Lepiej siedzieć cicho i sprawiać wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości." Panowie dajcie już spokój z dalszą dyskusją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Ta... znawcy... mógłbym wkleić fotkę tej kasety, ale bawi mnie Wasza ignorancja. Proszę łaskawie sobie zobaczyć że kasety serii HG5* były w dwóch wersjach. Brnijcie dalej. Ja poczytam Wasze mądrości. Czekam na "syndrom niezrozumianego" - nie masz ochoty zrezygnować z tego forum i zlikwidować konta?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 2 Października 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Piaskownica zamknięta, nagrody rozdane. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.