Skocz do zawartości

[propozycja] dla moderatora mrmorty

Rekomendowane odpowiedzi

Mam dla ciebie propozycję - idź gdzie indziej, bo forum jest bardzo dobre, a jedyną rzeczą, która utrudnia jego fukcjonowanie jest twoja osoba. Widać, że za dużo czasu spędasz przed komputerem - idź na rower, to dobre na kompleksy i frustrację.

Zamykasz najpopularniejszy tamat na forum, przez czyjś off top - brawo, istnie bohaterski czyn! Teraz już wszystko będzie ok - tzn. nikt nie będzie dyskutował. Bo w końcu to o to chodzi, tak?

Został zamknięty temat

[dyskonty] Lidl, Biedronka, Aldi etc. oferta rowerowa 2014 cz.1

bo ktoś toczył w nim dyskusje o GPSach. Pierwszy raz spotykam się z czymś takim. Rolą moderatora jest czyszczenie tematów i dawanie ostrzeżeń za off topy, a nie zamykanie tematów. Tak przynajmniej jest na każdym innym forum.

Dla mnie też to jest dziwne.

Temat powinien być wyczyszczony (w tym m.in. z mojego postu, przyznaję się bez bicia), ewentualne "nagrody" za OT rozdane i tyle. Zamykanie to działanie po najmniejszej linii oporu i po prostu bez sensu.

Jak mod nie ma czasu na takie zabawy to niech da sobie spokój albo poprosi kolegę z podobną rangą.

PS. Proszę o odblokowanie tego tematu.

• Mod Team

Został założony nowy temat i tam prosze kontynuować ,konstruktywną oczywiscie ,dyskusję.

http://www.forumrowerowe.org/topic/170965-dyskonty-lidl-biedronka-aldi-etc-odziez-i-akcesoria-sportowe-rowniez-nawigacje/

W przypadku Off topa prosze użyć funkcji Zgłoś- ułatwi to nam "panowanie" nad tematem.

Problem uważam za rozwiązany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...