Mod Team Puklus Napisano 21 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Szperałem po allegro i znalazłem chyba okazyjne widelce. Pisałem już http://www.forumrowerowe.org/topic/151999-ciekawe-aukcje-allegro-e-bay-i-in-dalszy-ciag-dalszy/page-16?do=findComment&comment=1574185 w odpowiednim teracie ale pomyślałem ze wrzucę jeszcze tutaj. Moją uwagę przykuła dość niska cena tych epiconow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 21 Września 2014 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Cena jest okej , sprzedający także . Te epicony wystawia activia.sgl.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 21 Września 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 21 Września 2014 O widzisz, czyli w sumie pewne źródło, bo cena była zastanawiająca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.