Vidoq Napisano 4 Października 2014 Napisano 4 Października 2014 ...Problem w tym, że jeden z kolorów to... różowy To jest problem? Moja chrześnica uważa, że jest piękny. Wszystko ma w tym kolorze
Herman88 Napisano 4 Października 2014 Napisano 4 Października 2014 Taaa... Ale przynajmniej w maju podczas Giro jest na czasie
SpinDoktor Napisano 4 Października 2014 Napisano 4 Października 2014 E tam różowy, czerwony jest szybszy :-) Wracając do tematu, zostawilem dziś do malowania proszkowego ramę z reszta zlomu, tj. Bagażnik, błotniki itp. Czarny z połyskiem 100 zł. Zobaczymy co z tego wydaje.
Herman88 Napisano 4 Października 2014 Napisano 4 Października 2014 A da radę malować proszkowo carbon? Bo moja ramka ma tylne widełki i przedni widelec karbonowe.
Wloczykij1 Napisano 18 Października 2014 Autor Napisano 18 Października 2014 No więc ramę udało się pomalować Nie uniknąłem kilku baboli ale są to niedoróbki widoczne dopiero bo bliższych oględzinach Rower wyglądał tak: A wygląda tak (jeszcze w plenerze nie byłem więc przepraszam za jakość): Dziękuję za pomoc
Wloczykij1 Napisano 19 Października 2014 Autor Napisano 19 Października 2014 Wrzucam jeszcze fotkę z pleneru
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.