solar21 Napisano 20 Września 2014 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Szukam lekko ocieplanej koszulki z długim rękawem. Nie bluzy, ale właśnie koszulki - takiej, w której można jeżdzić przy tych np. 15C, a poniżej założyć na nią bluzę. Ideałem jest dla mnie koszulka Solenu, której już się nie kupi. Wymagania: - materiał nie błyszczący, śliski w dotyku, jak w typowej koszulce z krótkim rękawkiem, ale miękki, miły w dotyku, z lekkim meszkiem od spodu (tu fotka materiału w cienkiej koszulce, ta moja ma od wewnątrz dodatkowo właśnie lekki meszek http://img30.olx.pl/images_tablicapl/169548133_1_644x461_koszulka-rowerowa-solen-unisex-wroclaw.jpg ), - nie rozpinana na całej długości, - kieszonki na plecach mogą być, może ich nie być, Macie jakieś propozycje? W sieci koszulek sporo, ale najczęściej na zdjęciach nic nie widać, a w łódzkich sklepach wybór żaden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.