Skocz do zawartości

[opony] Jaki komplet opon do 100zł

Maly862

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jeżeli chodzi o opony terenowe, to wątpię, abyś znalazł większą trwałość. Maxxis Crossmark mają dobrą opinię co do trwałości, ale nie mogę tego potwierdzić, bo ich nie miałem.

Napisano

Maxxis Crossmark mają dobrą opinię co do trwałości, ale nie mogę tego potwierdzić, bo ich nie miałem.

Te gumy są mocno średnie , niezbyt szybkie na asfalcie i w terenie takie se . Po 3000km miały połowę bieżnika.

Napisano

Jak mają być budzetowe, to spróbuj jeszcze kendy 935 k-shield, miałem w rozmiarze 1.95 i na asfald były świetne, a i w lekkim terenie dawały radę.

Napisano

Dziś dotarły nowe gumy. Zamontowałem i oczywiście jazda próbna. Warunki do jazdy - mokry asfalt i kostka, trochę terenu leśnego. Na chwile obecną mogę powiedzieć że Smarty są jak najbardziej OK. Mam nadzieję że komfortowa jazda na oponkach będzie szła w parze z wytrzymałością. Troszkę żałuje że nie wziąłem z białymi paskami na bieżnikach. Dają fajny efekt :) Może następnym razem. 

Na koniec dodam że troszkę się przestraszyłem po odpakowaniu - takich cienkich gum to sie nie spodziewałem ;)

Dzięki panowie za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...