Yoczang Napisano 19 Września 2014 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 cześć jestem nowy na forum i pytanie do was starych wyjadaczy co sadzicie o Krossach level r i dlaczego na stronie Krossa jeden model rożni się od pozostałych http://www.kross.pl/pl/catalog/2014/bikes/3 czy jest to tylko błąd czy chcą nas wyprowadzić na manowce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 19 Września 2014 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 CZy chodzi ci o to, że jeden model aluminiowy rózni się od pozostałych ?, owszem, różni się , ma poszerzaną główkę ramy, zakup roweru bez poszerzanej główki uniemożliwia (lub przynajmniej bardzo utrudnia) w przyszłości wymianę amortyzatora na jakiś porządny model . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoczang Napisano 19 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2014 chodzi mi głównie o model r3 różni się kształtem ramy na zdjęciu przy siodełku górna rura od r2 r4 r6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 19 Września 2014 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Bo r3 jest na tym zdjęciu w mniejszym rozmiarze jak by to była 19'' to byś nie miał wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoczang Napisano 19 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Ok dzięki wielkie który bardziej się opłaca r 3 r4. Wiem ze osprzęt 4 jest lepszy ale czy się opłaca znalazłem za 1746 zł a r4 2175 czy aż taka przepaść w osprzęcie czy kupić r3 i mieć ta kaskę z różnicy cenowej na lepsze części itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgrz Napisano 20 Września 2014 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Ja kupiłem R4 i jestem zachwycony. Zdecydowanie polecam. Trochę szkoda, że nie ma tej główki taperowanej ale w Krossie to chyba od R8 dopiero jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rddkAG Napisano 20 Września 2014 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 ten r4 na zdjęciu jest w rozmiarze xs. Cenami katalogowymi się nie sugeruj dają bardzo wysokie upusty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgrz Napisano 20 Września 2014 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Chyba chodziło ci o R3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoczang Napisano 20 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Ceny podałem za jakie mogę kupić oba r3 1746 a r4 2175. jazda tylko amatorska mam fajne wzgórza koło siebie więc czasami jakieś zjazdy podjazdy spróbuje. Trasy niedaleko mnie są fajne często obok mojego domu jeżdżą. A co do r3 Czy da się jakieś konkretne upgrade zrobić ; tak orientacyjnie chce wiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.