twry Napisano 18 Września 2014 Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Czy w Decathlonie Easy w Plazie jest odzież rowerowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kekacz Napisano 18 Września 2014 Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Jest. Koszulki, spodenki, nic tylko wybrać się i oglądnąć, przymierzyć. O jakości się nie wypowiem, bo nie przymierzałem się dokładnie z racji posiadania zapasów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twry Napisano 19 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waler Napisano 19 Września 2014 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 W galerii trafica jest GO SPORT - polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadar Napisano 30 Września 2014 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 W Decathlonie można całkiem fajne rzeczy kupić w niezłych pieniądzach. Sam szukam alternatywy dla tego sklepu, spory wybór jest w Rojaxie, Axel-Sport też coś ma w ofercie. Na forum przewinęła się nazwa NSB Sport - ale nie byłem także ciężko mi coś powiedzieć. Waler GoSport na pewno odwiedzę i zobaczę asortyment. Może warto rozwinąć trochę wątek i uzupełnić o miejsca warte odwiedzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kekacz Napisano 30 Września 2014 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Na lokalnym, rzeszowskim forum rowerowym jest temat ze sklepami na terenie miasta: http://forum.rowery.rzeszow.pl/viewtopic.php?f=34&t=3013 Co do Go sportu to warto było się wybrać do niego w ostatni weekend. Ceny na akcesoria, stroje i rowery były obniżone o wartość podatku VAT. Teraz też są obniżki ale w sobotę i niedzielę były obniżki obniżek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadar Napisano 30 Września 2014 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Dobrze wiedzieć... choć w sumie to nie... bo teraz będzie 23% drożej niż w weekend... W każdym razie dzięki za info! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.