Michallll Napisano 18 Września 2014 Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Witajcie, Niestety z własnej głupoty połamałem plastik od regulacji skoku w moim amorku Rock Shox xc80 :/ I teraz pytanie, czy idzie coś takiego kupić? Chodzi mi dokładnie o tą część: Czy w ogóle takie części są "wymienialne"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 18 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Masz na myśli XC28 ? jest to jak najbardziej wymienialna cześć ... jednak czy do dostania ... wątpię. http://www.harfa-harryson.com.pl/ pytaj u nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michallll Napisano 18 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Tak oczywiście chodziło mi o XC28. W sumie udało mi się to pokrętło "poskładać". Wewnątrz jest "puste" więc wrzuciłem do środka dopasowany "na wcisk" kawałek metalu. Niestety regulacja nie działa bo za mocno chyba skręciłem gwint i nie za bardzo wiem jak go ruszyć bo zarpać "naprawionym" pokrętłem też nie ma co bo się połamie ;/ Na razie pewnie będę jeździł na obecnym skoku amorka bo jest akurat, a w przyszłości ew spróbuje kupić nowy element. A do http://www.harfa-harryson.com.pl/ napisze maila, zobaczę czy ew mają taki element i w jakiej cenie bo to też kwestia opłacalności czy jest sens wymieniać go jeżeli cena będzie zaporowa. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 18 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Ta regulacja nigdy nie działała jakoś zauważalnie w tej klasie widelcu wiec niczego nie tracisz i masz nauczkę na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michallll Napisano 19 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Jasne że jestem świadomy że amorek nie jest "najwyższych lotów" ale jakąś tam regulacje miał Ale faktem jest że mam nauczkę... na pewno nie będę już się "szarpał z plastikami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi