Skocz do zawartości

[endomondo] zdjęcia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie. Mam pytanie odnośnie dodawania zdjęcia do treningu, ale żeby było zaznaczone na mapie w którym miejscu zostało zrobione. Ostatnio znajomi zabrali mnie na wycieczkę w fajne miejsce, zrobiłem kilka fotek ale po powrocie do domu nie potrafiłem na mapce treningu zlokalizować w którym miejscu zostało zrobione. Dzisiaj przez przypadek wszedłem na profil jakiegoś pana który właśnie miał dodane zdjęcie do treningu i na mapie jego jazdy było widać w którym miejscu zostało wykonane.

Napisano

W dniu 18.09.2014 o 08:18, Piehursson napisał:
być może zdjęcie, które dodajesz musi mieć znacznik GPS i na tej podstawie jest umieszczane na mapie
w aparacie w tel. mam taka funkcje jak geotag wiec może to jest właśnie to
Napisano

W dniu 18.09.2014 o 08:41, Piehursson napisał:
dokładnie o geotagging chodzi, spróbuj następnym razem otagować zdjęcie i pochwal się rezultatam1
  Ok dzisiaj zobaczymy jak to wyjdzie dodam zdjęcia po treningu i zobaczymy czy się samo zanznaczy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.