GIANT84 Napisano 18 Września 2014 Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Witam serdecznie. Mam pytanie odnośnie dodawania zdjęcia do treningu, ale żeby było zaznaczone na mapie w którym miejscu zostało zrobione. Ostatnio znajomi zabrali mnie na wycieczkę w fajne miejsce, zrobiłem kilka fotek ale po powrocie do domu nie potrafiłem na mapce treningu zlokalizować w którym miejscu zostało zrobione. Dzisiaj przez przypadek wszedłem na profil jakiegoś pana który właśnie miał dodane zdjęcie do treningu i na mapie jego jazdy było widać w którym miejscu zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 18 Września 2014 Udostępnij Napisano 18 Września 2014 być może zdjęcie, które dodajesz musi mieć znacznik GPS i na tej podstawie jest umieszczane na mapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIANT84 Napisano 18 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2014 być może zdjęcie, które dodajesz musi mieć znacznik GPS i na tej podstawie jest umieszczane na mapie w aparacie w tel. mam taka funkcje jak geotag wiec może to jest właśnie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 18 Września 2014 Udostępnij Napisano 18 Września 2014 dokładnie o geotagging chodzi, spróbuj następnym razem otagować zdjęcie i pochwal się rezultatami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIANT84 Napisano 18 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2014 dokładnie o geotagging chodzi, spróbuj następnym razem otagować zdjęcie i pochwal się rezultatam1 Ok dzisiaj zobaczymy jak to wyjdzie dodam zdjęcia po treningu i zobaczymy czy się samo zanznaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIANT84 Napisano 19 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Niestety po wstawieniu fotek do endomondo nie pojawily sie na mapce samo zdjecie w galerii ma pokazane gdzie zostalo zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 19 Września 2014 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 z ciekawości, możesz podrzucić link do aktywności gościa, u którego widziałeś zdjęcia przypisane do mapy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIANT84 Napisano 19 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2014 No wlasnie nie moge juz zlokalizowac bo chcialem napisac. Przez przypadek znalazlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.