Modernus Napisano 17 Września 2014 Napisano 17 Września 2014 Witam. Niedawno kupiłem sobie nowy rower. Sęk w tym że trochę mi szkoda jechać nim na zakupy, czy gdzieś gdzie muszę spuścić rower z oka.. Zawsze ktoś może ukraść. W związku z tym mam do Was gorące pytanie - jakie zabezpieczenie do roweru polecacie do 150 zł? Wiem że za tę cenę szaleństw nie ma. Zaznaczam że nigdy nie zostawiam roweru dłużej niż na 15 minut bez nadzoru i jakieś mega dobre zabezpieczenie nie jest mi potrzebne. Z góry dziękuję za pomoc.
djzatorze Napisano 17 Września 2014 Napisano 17 Września 2014 Kryptonite Kryptolok 2 STD Kryptonite Keeper 12 z linką gratis Któreś z tych to minimum. Przypinać się tylko do grubych stojaków za ramę z tylnym kołem. Podane oferty nie są najtańsze, tylko przykładowe, żeby nie było
Keke Napisano 17 Września 2014 Napisano 17 Września 2014 Żaden konkret, ale kilka porad jest ciekawych. https://www.youtube.com/watch?v=IXNASUSivqg
Modernus Napisano 17 Września 2014 Autor Napisano 17 Września 2014 Link do Keepera 12 nie przekiero Kryptonite Keeper 12 z linką gratis Odsyła do tego tematu. Próbowałem poszukać na google ale tego jest mnóstwo..
djzatorze Napisano 17 Września 2014 Napisano 17 Września 2014 Już poprawione, skopiowałem nie ten adres
Modernus Napisano 17 Września 2014 Autor Napisano 17 Września 2014 Kryptonite Kryptolok 2 STD Kryptonite Keeper 12 z linką gratis Któreś z tych to minimum. Przypinać się tylko do grubych stojaków za ramę z tylnym kołem. Podane oferty nie są najtańsze, tylko przykładowe, żeby nie było Obydwie są bardzo kuszące, ale chyba zdecyduję się na wariant z linką.. Dziękuję! P.S: Film również przydatny.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.