Memon Napisano 7 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Jak wy robicie ten trick ? ja mam taki problem ze nie moge sie zmusic do pszczenia kierownicy. Jak robie one hendera to puszczam odchylam ręke za plecy i nie moge wrócic Załamka totalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 7 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 To może zacznij od one handera? Puszczasz tylko jedną rękę. Trzeba zaczynać małymi kroczkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 7 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Memon: przypominam, że w tym dziale również obowiązują ZASADY PISANIA NOWYCH TEMATÓW. Przeczytaj je, bo źle nazwane tematy będą kasowane. Pozdówko porządkowe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Memon Napisano 8 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Bardzo przepraszam będe pamiętał na przyszłosc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fylyp Napisano 19 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 jak nie możesz wrócić to cinko troche. żeby połamki kości nie było. Mi one handera lepiej się robi unosząc ręke do góry. no hander - małymi krokami - przedewszystkim hopa na której dobrze się czujesz i w miare miękkie lądowanie. Na początek wystarczy że po prostu wyprostujesz palce obu dłoni. potem stopniowo zaczynaj odrywać ręce od kierownicy. co skok to trochę więcej. z początku ręce do góry nie w bok. tak jest łatwiej. W efekcie końcowym bedziesz odrywał ręce na dużą odległość od kiery i nie bedzie to tylko szybki ruch puść-złap tylko fajne no handery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.