mat13por Napisano 16 Września 2014 Napisano 16 Września 2014 Witam Do sprzedania mój rower MONDRAKER SUMMUM PRO TEAM. Poniżej pełna specyfikacja roweru: rama: Mondraker Summum Pro Team, rozmiar M, 2013r + KIT do zmiany GEOMETRI + DOŻYWOTNIA GWARANCJA (6800zł) amortyzator tył: Fox RC4 Kashima 2013 amortyzator przód: Marzocchi 888 RC3 EVO Ti V.2 2013 + pudełko (3800zł) hamulce: Formula R0, tarcze Formula 203mm + pudełka (800x2 + 196x2 = 2000zł) kierownica: Renthal Fatbar zębatka: przód: Renthal SR4 napinacz: e*thirteen LG1+ korba: e*thirteen LG1+ 170 mm koła: Sunrims MTX 29 na piastach A2Z sztyca: KCNC Ti Pro Lite łańcuch: KMC X10 SL Gold przerzutka + manetka: SRAM x9 Jak widać sam nowy FRAME SET + hamulce kosztował ponad 12tyś zł. Reszta to również topowe rzeczy które nie wymagają wymiany. Rower został złożony na poczatku roku 2013. Więcej informacji udzielę telefonicznie. Rozważę, każdą propozycje zakupu/zamiany. Więcej zdjęć dla poważnie zainteresowanych. Chętnie zamienie na rower enduro/all mountain w podobnej kwocie (ze względu na problemy zdrowotne z kolanem). Sztywne MTB niestety odpadają. Ze względu na wartość przedmiotu odbiór wyłącznie osobisty. Nie mam aktualnie opcji zapakowania go. Możemy dogadać się ewentualnie na dowiezienie go w cenie paliwa. Mam jeszcze nieużywany kask 661 RAGE L, ochraniacze kolano/piszczel i łokcie 661 RAGE XL. Zestaw kosztowal mnie 1300zł. Zdjęcia na olx. Cena do negocjacji - 10tyś zł przy zamianie. Link do olx: http://olx.pl/oferta/summum-pro-team-888-rc3ti-fox-rc4-kashima-zamienie-na-enduro-CID767-ID6Ypor.html Info dla administratora/moderatora. Na forum jestem od 2009r, nie rejestrowałem się tylko dlatego żeby sprzedać rower. Postów 0, przeglądam to co mnie interesuje. Nie muszę się udzielać przecież Mam nadzieje, że zostanę zrozumiany. Z góry dziękuję
Mod Team safian Napisano 28 Października 2014 Mod Team Napisano 28 Października 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.