prawie jak premier Napisano 7 Lipca 2006 Napisano 7 Lipca 2006 Czym można skutecznie i w maire estetycznie zabezpieczyć obicia lakieru na ramie CrMo? Niedawno zaliczyłem glebe i w miejscu które trafiło w mały kamień leżący na asfalcie ucierpialo troche lakieru i powstało małe wgniecenie glębokości jakiego 1,5 mm i średnicy około 10.
Ecia Napisano 7 Lipca 2006 Napisano 7 Lipca 2006 Ja sobie do mojego CrMo kupiłam w sklepie motoryzacyjnym Motip w takiej małej, wąziutkiej buteleczce z pędzelkiem - niestety, niedokładnie trafiłam w kolor (byłam bez roweru) i teraz Lazur upstrzony jest ciemniejszymi kropeczkami . Ale mnie to nie przeszkadza - a lakier trzyma się mocno i bardzo szybko wysycha. Przejedź się do takiego sklepu (lub do sklepu z lakierami samochodowymi - ale tam z reguły jest drożej), dobierz kolor jak najbardziej odpowiadający kolorowi twojej ramy - i miłej konserwacji . Pozdrówko lakierowane .
prawie jak premier Napisano 7 Lipca 2006 Autor Napisano 7 Lipca 2006 Do zieleni Bianchi to raczej nic nie dobiore, ale na szczescie obicia mam niewielkie.
Dinsdale Napisano 9 Lipca 2006 Napisano 9 Lipca 2006 Ja postąpiłem podobnie jak Ecia, tyle że z lakierem nie trafiłem w drugą stronę, i, zwłaszcza przy sztucznym oświetleniu, rower mam trochę upstrzony nieco jaśniejszymi plamkami
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.