trenshy Napisano 16 Września 2014 Napisano 16 Września 2014 Witajcie! Postanowiłem napisać tutaj ponieważ mam dosyć nietypowy problem. Otóż składam rower który przez prawie 6 lat przeleżakował na strychu i wszystko jak na razie idzie dobrze, właściwie można powiedzieć, że jestem na finiszu gdyby nie jedna, mała przeszkoda która mnie zatrzymała. Ale do rzeczy. Chodzi mi o mocowanie do siodełka, tak aby można było regulować jego wysokość. Niestety nie posiadam tego "zacisku" czy jak to się tam fachowo zwie, a sam nie mam pojęcia jak taką część znaleźć na allegro. Mógłby mi ktoś podpowiedzieć gdzie i w ogóle pod jaką nazwą szukać tej części? W załączeniu przesyłam zdjęcie ramy gdzie zaznaczyłem miejsce o które mi chodzi.
beskid Napisano 16 Września 2014 Napisano 16 Września 2014 Do wyboru do koloru tylko trzeba dopasować średnicę rury podsiodłowej https://www.google.pl/search?q=zacisk+sztycy+podsiod%C5%82owej&biw=1360&bih=644&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=3mYYVOBnxZE7sp2BwAM&ved=0CDsQsAQ
Crissu Napisano 16 Września 2014 Napisano 16 Września 2014 A po co przez internet.. Nie lepiej pójść do pierwszego lepszego rowerowego na rogu i zapytać o zacisk sztycy? Taki sklep jest raczej w każdym miasteczku nawet u mnie a ja mieszkam na niezłym za przeproszeniem zadupiu.
trenshy Napisano 16 Września 2014 Autor Napisano 16 Września 2014 Wielki dzięki beskid za podpowiedź, teraz przynajmniej wiem jak tego szukać Crissu, niestety nie mam takiej możliwości, natomiast zamiawiam wszystko "hurtowo" na allegro bo uważam, że po 1 to oszczędność czasu a po drugie pieniędzy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.