adhed Napisano 16 Września 2014 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 W sobotę kolejny i już przed ostatni w tym sezonie Bikemaraton - tym razem w Polanicy Zdroju. Trasa podobna do tej sprzed roku, ale podobno dodano jaki nowy odcinek. Dystanse i przewyższenia: MINI: 24km i 750m MEGA: 49km i 1400m GIGA: 73km i 2000m Wybiera się ktoś może z Wrocławia i miałby miejsce na jeden osoborower - chętnie bym się dołączył (i paliwo by taniej wyszło) :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitercano Napisano 18 Września 2014 Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Witam , ja jestem z Knurowa koło Gliwic , tez bym się wybrał do Polanicy , ale wolałbym z kimś jeszcze by rozłożyć koszta paliwa + autostrada A4 ... Mam 3 wolne miejsca i mozliwość max trzy rowery wziąć z Gliwic czy knurowa , może ktoś chętny z Gliwic czy Knurów A dodam też przy okazji że 5 pazdziernik do Istebnej jadę na mtbmaraton więc też 3 wolne miejsca itd. jakby kto chętny był , do Istebnej... Jadę na 100% , czy z kimś czy sam ( istebna opłacony maraton ) , a Polanica jak wyżej , pojadę jak ktoś sie znajdzie chętny ... Ta Istebna to 4 pazdziernika , teraz to zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichuStachu Napisano 18 Września 2014 Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Witaj, Jestem z Gliwic i jadę na Bike Maraton do Polanicy Zdroju, mam bagażnik dachowy na 3 rowery w sumie, mam diesla kombi - pali 6l - bramki i paliwko do podziału. email: michals27@op.pl, ile Twój pali? niezależnie czy się zgradamy czy nie to jedź :-) co będziesz w domu siedział ;-) pozdrowerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitercano Napisano 18 Września 2014 Udostępnij Napisano 18 Września 2014 MichuStachu no ja za 50zł/os. jeśli we dwóch pojedziemy moim autem + bramki , ja mam wóz zgazowany i pali tak 10l czyli jakieś 26żł 100km i mogę zabrać 4 os z rowerami , licząc ze mną . Tak się zastanawiam i właśnie tu wrzuciłem posta , więc może jeszcze ktoś dołączy ... Ogółem jestem Za żeby jechać jednym autem , zawsze to taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewek Napisano 19 Września 2014 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Znajomi jadą jutro z Rybnika i mają prawdopodobnie 3 miejsce wolne, czyli mogliby Was razem zabrać. Jeżeli jesteście zainteresowani to piszcie na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitercano Napisano 19 Września 2014 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Wielkie Dzięki , ale już wszystko dograne i na chwilę obecną jedziemy we dwóch ...tu kolega mi się zgłosił z czerwionka- leszczyny i właśnie juz ustaliliśmy wszystko ... Teraz tylko ketę nasmarować sprawdzić ciśnienia ... i oby nie padało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.