Piehursson Napisano 16 Września 2014 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Jakiś czas temu podczas próby zdjęcia korby zerwałem gwint od strony blatu. Na jakiś czas dałem sobie spokój ale niestety suport coraz mocniej daje o sobie znać i koniecznie muszę go wymienić. Niestety problemem jest ta nieszczęsna korba. Wczoraj przy okazji wleciałem do Decathlonu w Swadzimiu (na forum pisano, że mają sprzęt do gwintowania) zapytać czy mogliby mi nagwintować ponownie korbę - niestety sprzętu brak. Szukam zatem serwisu rowerowego w Poznaniu, który mógłby się podjąć nagwintowania korby. Ktoś się orientuje czy w Poznaniu jest taki serwis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 16 Września 2014 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Zobacz na Staroleckiej w EuroBike'u może coś poradzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 16 Września 2014 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 witam, spróbuj w serwisie KENTO na os. Armii Krajowej 146. Rowery wszelkich marek osobiście naprawia właściciel, korzystałem z usług i byłem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.