reizen Napisano 15 Września 2014 Napisano 15 Września 2014 Witam wszystkich.Jako , że bardzo polubiłem jazdę rowerem chciałbym kupić sobię jakiś lepszy sprzęt.Rower wolę kupić w Holandii , gdyż parę osób z rodziny wyjeżdża w dodatku często można kupić rower z lewych źródeł za grosze.Jednak na polskich forach , łącznie z tym , nie ma prawie nic o firmach Holenderskich tj: Koga , Gazelle , Batavus.Czy te firmy są godne zainteresowania ? Chyba nie płaci się tam za firmę , o Gazelle czytałem, że "Firma Gazelle jako pierwsza w Holandii wprowadziła system kontoroli jakości ISO. Każdy rower składany jest z komponentów najwyższej jakości."Moja mama ma np damkę z Batavusa i jeździ się nią bajecznie .Rower będzie mi potrzebny na dojazdy do szkoły itd , ale też czasami(tzn wolne od pracy w wakacje) na trasy po 100-300 km.Koła najlepiej 27.5 cala , i dobra rama bo póki co ważę 87 kg i na pewno poniżej 80 nie zejdę nigdy.A więc wracając do pytania , czy warto interesować się tymi markami ? Czy np upolować sobie jakiegoś Scotta, Cube lub Gianta?Czy może kupić coś nowego typu Kellys Merida lub Kross na moje potrzeby?
Mod Team safian Napisano 15 Września 2014 Mod Team Napisano 15 Września 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.