zgodny Napisano 14 Września 2014 Napisano 14 Września 2014 Dobry na wieczór, powiedzcie mi czy przednia tourney pociągnie mi łańcuch na korbie deore jutro mam mieć ją założoną a jeszcze nie znalazłem sobie zmieniarki a chce pojeździć na nowej korbie
zgodny Napisano 14 Września 2014 Autor Napisano 14 Września 2014 A jakas ròżnica w płynności będzie ? Za płynna to wiadomo to ona nie jest, ale czy minimum komfortu będzie podzas zmiany biegu, czy będę tarł tarcze
MokryxD Napisano 14 Września 2014 Napisano 14 Września 2014 Działać będzie działać. Zależy jakiej kultury pracy wymagasz.
tobo Napisano 14 Września 2014 Napisano 14 Września 2014 Na jakość zmiany biegów dwie rzeczy mają wpływ - przerzutka i zębatki korby. Są lepsze niż były więc w najgorszym przypadku kultura pracy pozostanie na tym samym poziomie.
mklos1 Napisano 14 Września 2014 Napisano 14 Września 2014 @@zgodny, Kultura zaczyna się mniej więcej od Alivio i wyżej. Generalnie przerzutki przednie wybaczają znacznie więcej niż tył. Nawet niskie grupy zapewniają całkiem niezły poziom.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.