valusiek Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Może to nie było w celu chwalenia się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 To chyba ku przestrodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Macie rację. Ludwiku, Sabo, nie idźcie tą drogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 He he he he he to ja mam rękę grubsza to juz teraz wiem czemu kolega jest maluczkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Sucha ta nóżka. Potem zajedzie kilku takich kabanosków pod gospodę i po jednym piwie już śpiewają. Eh. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 kilku takich kabanosków pod gospodę Nie wiem czym jest się chwalić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.