jakubo1313 Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Witam, Wrzuciłem wcześniej na podforum łódzkie, ale niestety nie udało mi się uzyskać pomocy ;-( Może uda się tutaj ;-) Czy ktoś z Was wie, gdzie w Łodzi można dostać okulary Shimano? Zależy mi najbardziej na modelu Shimano EQX2-PH, ponieważ muszę w stosować wkładki na szkła korekcyjne. Niby można kupić przez internet, ale potrzebuje przymierzyć, bo sprawdzałem już kilka modeli innych firm i niestety okazywało się, że np szorowałem rzęsami po szkłach. Sprawdzałem w Dynamie, Piaście i sklepie na Łagiewnickiej, ale niestety nie mieli ;-( Model ten wybrałem z względu na szkła korekcyjne i możliwość wymiany szkieł (tych "normalnych") Pozdrawiam Witek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RemarSportPL Napisano 16 Września 2014 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 A moze lepiej byłoby zerknąć na sklepy internetowe,nie sądzisz? W końcu to waśnie tutaj znajdziesz szeroki wybór akcesorów w tym także okularów Shimano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubo1313 Napisano 16 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Generalnie nie widzę nic przeciwko, ale przymierzałem tego typu okulary firmy BBB i okazało się, że wkładka korekcyjna jest tak zamocowana, że rzęsami niemal szoruję po szkle ;-(A nie ma przesadnie długich rzęs ;-) Okulary czy kask to nie pedały czy kaseta, więc sklep stacjonarne i możliwość przymiarki są zazwyczaj wskazane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubo1313 Napisano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2014 W sumie odpowiem sobie sam ;-)Kupiłem w końcu BBB po przymiarce w sklepie na wydawniczej.http://www.bikekatalog.pl/2012//ubiory/867/BBB.Optiview A szkła korekcyjne dorobiłem u optyka (120 zł). Wrażenia z pierwszych jazd bardzo pozytywne;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.