Rafael27 Napisano 12 Września 2014 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Witam, mam problemu odnośnie przedniego armora, 2 tygodnie temu wymieniłem w nim caly środek ( części z XCT v4 012 Series) został tylko stara obudowa bo nie pasowala pod kolor roweru. Dzisiaj chciałem się na nim przejechać ale zauważyłem ze zaczyna coś w nim piszczeć. Wydaje mi się ze dźwięk dochodzi z uszczelek. Wszystko było na nowo smarowane a jak ostatnio jeździłem to wszystko było ok. Mam nadzieję że da się to zrobić domowym sposobem a nie wysyłać rower do serwisu który do tanich nie należy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bejker Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 1.Smar na spręzyne - łt 432. Smar pod uszczelki (w te rowki)- wazelina techniczna lub łt 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafael27 Napisano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2014 I ten środek na to pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi