jhmp Napisano 12 Września 2014 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Powitać Zastanawiam się nad zakupem nowych hamulców, do mojego bajka, aktualnie mam hydrauliki Tektro(180/160). Ale siła hamowania na stromych zjazdach nie jest zadowalająca. Szukam mocnych hamulców, ale i w miarę lekkich. Sam nie wiem co zrobić z tarczami czy je też wymieniać i jeśli tak to czy na jakieś większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1289 Napisano 12 Września 2014 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Zależy ile chcesz wydać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jhmp Napisano 12 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Cena nie gra roli wymiane planuje gdy uzbieram odpowiednią sume. na razie mam 350PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 12 Września 2014 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 To zbieraj dalej, jak przekroczysz 1000 zł daj znać ... a póki co nie zawracaj gitary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jhmp Napisano 12 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2014 @Rulez Nie planuje kupić Formula R1, XTR, czy nawet Avid Elixir Carbon. Myślałem o czymś max 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sagitt77 Napisano 12 Września 2014 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Kup SLX-y M675 - solidne, mocne, dobra modulacja. Z minusów to czasem trudno ustawić zacisk ale da się. Tylko lepiej kup od razu z metalicznymi klockami, fajne są te z radiatorami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikoBiko Napisano 12 Września 2014 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 To jednak cena wbrew poprzedniemu wpisowi gra rolę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 16 Września 2014 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 aktualnie mam hydrauliki Tektro(180/160) A próbowałeś zmiany okładzin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.