wariat Napisano 7 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witam. Chcialbym zaczerpnac opini o takim kole ktore sobie mam zamiar zlozyc: Obrecz: Alexrims Supra MT Szprychy: DT Champion 36sztuk Piasta: NorthShore Coaster Koło bedzie stosowane do ostrej jazdy po miescie, lasach itp. Aha piasta oczywiscie pod kasete i na 36 otworow:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fylyp Napisano 7 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 no koło na pewno bedzie wytrzymałe. Jeśli Cie na nie stać to bierz. nie bedzie problemów. słyszałem że obręcz nie jest kapslowana, no ale skoro producent to wprowadził to chyba celowo. Do V-brake w sam raz ale nie wiem czy nie bedzie za ciężka (815g).Ja sie wagą nie przejmuje ale różnie z ludźmi bywa. Szprychy to najlepszy wybór. Piasta to też jest świetn, jak na razie zbiera same dobre opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasher Napisano 7 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 obrecz jest bardzo mocna co do szprych to kazdy wie ze sa mocne jedynie piaste moze byc jakas lepsza wybral? sam osobiscie na niej nie jezdzilem ale slyszalem ze oski sie strasznie wyginaja ogolenie spoko kolko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wariat Napisano 7 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 no tak waga mnie nieprzejmuje, wazne zeby bylo koło wytrzymale. a kapslowana nie jest bo niemoze byc "ze wzgledow technicznych"(tak gdzies wyczytalem). kolo wyjdzie mnie gdzies 360 z przesylka i zapleceniem wiec nie jest zle:) a jaka piaste bys polecil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 7 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 a moze doplacic do piasty DT cerit?255zł a sporo dobrego sie o niej naczytalem i nalyszalem takze w zastosowaniach grawitacyjnych(sam sobie taka sprawilem z miesaic temu na razie zerbo problemow ale to dopiero pocztki...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wariat Napisano 7 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 tyle to niebede mial pieniedzy. potrzebuje jaknajszybciej sie da kola bo w starym kole polamalem wolnobieg i chce jaknajszybciej kolo z piasta na kasete wiec wezme chyba to co napisalem wyzej dzieki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 7 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 w takim razie NS bedize dobry chyba sam mialem ja kupic gdy mialem mniejsze fundusze na zakupy kółek i hebelków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 17 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Dołoże swoje trzy grosze Kółko mocne. Obręcz i szprychy pancerne praktycznie. Dobry wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wariat Napisano 19 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 slyszalem wiele opini ze bebenek puszcza w tym northshorze wiec moze nielepiej byloby kupic novateca w tej samej cenie na 4 lozyskach maszynowych?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.