Grzeniu Napisano 11 Września 2014 Napisano 11 Września 2014 Chciałbym się upewnić, czy wymienione w tytyle manetki będą pasować do klamek hamulcowych Deore BL T611. Chodzi o współpracę w systemie I-Spec. Niby przy opisie klamek jest napisane, że są kompatybilne z tym systemem, ale wolę się upewnić. Kupiłem starsze klamki Alivio, bo nie doczytałem o sposobie montażu no i się naciąłem...
Mod Team Puklus Napisano 11 Września 2014 Mod Team Napisano 11 Września 2014 Z tego co mi wiadomo osprzęt trekingowy nie jest kompatybilny z technologią I-spec, w dokumentacji shimano pisze tylko o hamulcu tarczowym.
beskid Napisano 11 Września 2014 Napisano 11 Września 2014 Te klamki Deore są pod V-ki więc nie widzę możliwości jak to pożenić z tymi manetkami SLX'a.
Grzeniu Napisano 11 Września 2014 Autor Napisano 11 Września 2014 To już sam nie wiem...wyraźnie piszą, że są one kompatybilne z manetkami I-Spec...
czarnypszczelarz Napisano 11 Września 2014 Napisano 11 Września 2014 Jak najbardziej są kompatybilne z I-spec. W obejmie jest miejsce na przykręcenie manetki. Śmiało kupuj.
beskid Napisano 11 Września 2014 Napisano 11 Września 2014 Jednak przedmówca ma słuszność. Te klamki są z grupy trekingowej Deore do której są też odpowiednie manetki z mocowaniem I-spec.
Grzeniu Napisano 12 Września 2014 Autor Napisano 12 Września 2014 Dzięki Panowie.Ratujecie mnie przed kompromitacją, bo pierwszy raz składam od podstaw rower (dla kolegi co prawda), a kiedy odwiedziłem serwis rowerowy u mnie, to człowiek tam usilnie twierdził, że żadna klamka pod v-ki lub tarcze mechaniczne nie ma prawa podejść i sprytnie już zaczął wyceniać włożenie hydraulików na ten rower DObrze że zanim pojechałem do serwisu to zwiedziłem internet i znalazłem te klamki, zaoszczędziłem koledze jakieś 500-600 zł
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.