Skocz do zawartości

[2000-2500] rower xc ht/ lekkie enduro

Wierzbek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam :) poszukuje nowego roweru do jazdy po górach i mieście dlatego chcę kupić ht z blokowanym skokiem na armorku i dlatego udaje się z zapytaniem do was czy kupię z moim budżetem jakiś nowy rowerek xc albo enduro ht do jazdy wyżej opisanej plus skakanie z hopek, korzeni, i innych górskich atrakcji podczas zjazdy ;) dodam że rower chce kupić w grudniu czy wczesną wiosną zależnie kiedy taniej;) pozdrawiam i dziękuję za pomoc jak ktoś pomoże

P.s mam 189 i waże 75 kg

Napisano

wyprzedaże już się zaczęły a jeśli szukasz jakiegoś popularnego rozmiaru 17-19" to w grudniu i wczesną wiosną obejdziesz się smakiem

poza tym, w tych pieniądzach nowe enduro? nie sądzę

Napisano

Może powiem tak, nie ma to być strickte enduro tylko rower xc na wmiare wytrzymałym osprzecie który wytrzyma wyskok z hopki albo korzenia drzewa przy zjeździe z góry. Więc kupię go w listopadzie albo październiku tylko chodzi mi o jakiś konkretny model. Proszę o powstrzymanie sie od złośliwych komentarzy

Napisano

Dzięki Kilaz, fajny rowerek :) są jeszcze jakieś inne opcję w tej cenię? Można dokupić przełącznik na blokowanie amortyzatora i podczepic pod kierownicę?

Napisano
  W dniu 12.09.2014 o 06:25, Wierzbek napisał:

Można dokupić przełącznik na blokowanie amortyzatora i podczepic pod kierownicę?

W dniu 12.09.2014 o 18:45, Killaz napisał:
Wszystko można
Bardzo chętnie dowiem się jak. Bo póki co nie słyszałem o takiej sytuacji, żeby ktoś aktywował pop-locka w amortyzatorze, który tego fabrycznie nie miał.
  • 4 tygodnie później...
Napisano

Nie nie, rodszyl chodziło mi o pomoc z moim pytaniem kilka postow wyżej :)

"Nie wie ktoś ile będzie kosztował nowy model silverback sola 3? Chodzi mi o ten czarno-pomarańczowy model na 2015 i gdzie to w ogóle kupić ;)?"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.