asmo Napisano 11 Września 2014 Napisano 11 Września 2014 mam w rowerze korbę suntour xct która się zaczyna sypać, suport już się wysypał, najmniejsza zębatka w ogóle nie była przeze mnie wykorzystywana, środkowa sporadyczna , najwięcej używałem zębatki 42T, chciałbym zmienić cały napęd suport korby i blat, chcę wyrzucić przerzutkę przednią i zrobić sobie single speed na blacie 38T co dokładnie bedę potrzebować czy będzie to współpracować z tyłem 8rz. proszę o propozycję wszystkich części,
Mod Team Puklus Napisano 11 Września 2014 Mod Team Napisano 11 Września 2014 Jeżeli tyłu nie ruszasz to musisz kupić korbe. NIe kupuhesz większej więc i łańcucha starczy. Do korby pasuje mieć albo napinacz, jeżłei uzywasz roweru ostrzej, chocz opisu nie wynika nic takiego albo zastosować prowadnicę łańcucha, coś w deseń przerzutki która nie przerzuca. Może to być chaindog Lub też wszelkiego innego rodzaju prowadniceNasz kolega, Rambolbambol, polełnił coś podobnego domowym tanim sposobem http://www.forumrowerowe.org/topic/157988-prowadnica-lancucha-jak-zrobic-prowadnice-lancucha-do-napedu-1x10-za-10-zl/
asmo Napisano 11 Września 2014 Autor Napisano 11 Września 2014 oki dzieki ale tego ROOX'a nie idzie nigdzie u nas kupić jaką koronkę polecacie, jaki suport 68mm i jaką korbę? chce coś wytrzymałego
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.