Elephant Napisano 6 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Witam wszystkich. Mam do was pytanie ktore z tych dwoch opon firmy Schwalbe sa lepsze do jazy cross-country i XC. Wiem ze obydwie sa do tego stylu jazdy przenaczone ale czyms musza sie roznic. Jezeli wiecie cos na ten temat to napiszcie. Jesli znacie ich ceny w sklepie do piszcie. Z gory dzieki za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mabu Napisano 7 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Ja slyszalem opinie ze najlepszym polaczeniem jest Racing Ralph na przod i Nobby Nic na tyl( albo odwrotnie). A roznica...wiadomo ralph am dual a nobby nic tripple compound.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gosforth Napisano 7 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witam wszystkich. Mam do was pytanie ktore z tych dwoch opon firmy Schwalbe sa lepsze do jazy cross-country i XC. Wiem ze obydwie sa do tego stylu jazdy przenaczone ale czyms musza sie roznic. Jezeli wiecie cos na ten temat to napiszcie. Jesli znacie ich ceny w sklepie do piszcie. Z gory dzieki za odp Nie wiem nic o Nobby ale mam Racing Ralph i na teraz nie kupilbym innych. Maja niesamowicie niskie opory toczenia (asfalt, bruk...) i doskonale spisuja sie w mazowieckich piachach (2.25) - choc jezdzilem tez na nich w Bieszczadach (kamienie, szutry...). Cena to okolo 105pln za sztuke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marnon Napisano 7 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Nigdy nie miałem doczynienia z Ralfami ale mam Nobby i też ich nie zamienie na nic innego, są to moje oponki na maratony głównie, idą bajecznie , dobre opinie w ostatnim MR, ja polecam NN zresztą poczytaj sobie temat o nobby nic który założyłem jakiś czas temu. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uuk Napisano 11 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Podepnę się pod temat. Schwalbe Super Moto <--- ktoś z Was miał do czynienia z tą oponą? Proszę o opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 11 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Witam wszystkich. Mam do was pytanie ktore z tych dwoch opon firmy Schwalbe sa lepsze do jazy cross-country i XC. Wiem ze obydwie sa do tego stylu jazdy przenaczone ale czyms musza sie roznic. Jezeli wiecie cos na ten temat to napiszcie. Jesli znacie ich ceny w sklepie do piszcie. Z gory dzieki za odp Polecam stronę z katalogu Schwalbe z rozrysowanym zastosowaniem opon: http://www.schwalbe.com/gbl/script/allgeme...p5?dateiID=2923 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.