OutOfMemory Napisano 9 Września 2014 Napisano 9 Września 2014 Witam Chciałbym kupić sobie rowerek Specialized Crosstrail Expert Disc http://www.specialized.com/pl/pl/bikes/multi-use/crosstrail/crosstrail-expert-disc a ponieważ lubię jeździć leśnymi ścieżkami, a na moich terenach są one mocno piaszczyste, pomyślałem, czy nie dałoby się wcisnąć w niego szerszych opon. Z przodu nie będzie z tym żadnego problemu, lecz z tyłu może być ciasno, lub nawet nie da się tego zrobić, nie mam pewności. Nie jest problemem szerokość tylnego widelca, tylko odległość między oponą a górnym połączeniem widelca. Opona może i by weszła, ale na błotnik wiele miejsca nie zostanie, wolałbym mieć to miejsce Chciałbym zatem zapytać, co zrobić, aby ten rower przystosować do jazdy po piasku? Miałem okazję jeździć niższą wersją i jestem mocno zadowolony, jednak opony 1,5" zakopują się błyskawicznie. Będę bardzo wdzięczny za sugestie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.