gibon Napisano 6 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Witam. Mam zamiar w tym miesiącu kupić korby, suport, kasete i łańcuch. I moje pytanie odnosi sie do korb i suportu. Otóż która korba i suport bedzie lepsza (wytrzymalsza) do streetu, dualu Dartmoor React + dartmoor haard bar czy truvativ hussefelt howitzer + truvativ howitzer?? :!!: cenowo to mi howitzer wyjdzie taniej. SZukałem ale nie znalazłem na forum więc prosze o pomoc. Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fylyp Napisano 7 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 howitzer ma łożyska o powiększonej średnicy na zewnątz mufy suportu dzięki czemu mogą być większe i wytrzymalsze. i jeszcze taniej wychodzi.. weź truvativa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gibon Napisano 9 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 dzięki FYLYP Prosze niech wypowie się ktoś kto posiada te korby i suport. Jak się sprawują itp. :025: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.