Skocz do zawartości

[Wyprawa] Szukam kompana - Bałkany 2015.

lukas221

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie też ciężko z urlopem, dlatego żę wezmę troche bezpłatnego.. chociaż nie wiem czy go dostanę. Zakładam jakieś 1,5 miesiąca. Jeszcze rozważam cel podróży, ciągle chodzi mi po głowie Iran, i powrót z Gruzji czyli Rybnik - Teheran (iran) i do Gruzji na samolot. Jakieś 2,5 miesiąća haaa :D.

• 4 tygodnie później...

U mnie też ciężko z urlopem, dlatego żę wezmę troche bezpłatnego.. chociaż nie wiem czy go dostanę. Zakładam jakieś 1,5 miesiąca. Jeszcze rozważam cel podróży, ciągle chodzi mi po głowie Iran, i powrót z Gruzji czyli Rybnik - Teheran (iran) i do Gruzji na samolot. Jakieś 2,5 miesiąća haaa :D.

Witam! Kolega nadal myśli o wyprawie rowerowej? Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Hej, ogłoszenie nadal aktualne? Z kumplem planowaliśmy bałkany od początku sierpnia na 3-4 tygodnie, ale niestety jego uczestnictwo nie jest pewne. Poproszę o szczegóły na maila jeśli jest ono akualne: ampelx@gmail.com

• 4 tygodnie później...

Planujemy w Okolicach końca czerwca/początek lipca wyprawę na Chorwację około 3 osoby 2400 km Maksymalnie 1 miesiąc

witam, 

jesli plany nadal aktualne chętnie sie pisze na wyprawe z wami , dzwoncie do mnie 693 853 600 dogadamy plan wyjazdu 

Pozdrawiam Patryk

Planujemy w Okolicach końca czerwca/początek lipca wyprawę na Chorwację około 3 osoby 2400 km Maksymalnie 1 miesiąc

CZEŚĆ ,  MY JEDZIEMY DO RZYMU PRZEZ WĘGRY , CHORWACJE 12 LIPCA Z TYCH , JAK COŚ MOŻEMY WYRUSZYĆ RAZEM , BO MY DALEJ DO RZYMU , ODPISZ , ZGADAMY SIĘ  POZDRO 

KRIS BUSZ SCOTT BIKE ; ZAPRASZAM NA MOJA STRONE NA FB 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...