lukas221 Napisano 9 Września 2014 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Cześć, po tegorocznej wyprawie do Rzymu przygotowywuje się powoli do następnej. Niestety mój kompan się wykruszył i zostałem sam. Planuję za rok pojeździć po bałkanach, zakładam jakieś 3500km. Może ktoś byłby chętny ? Jestem z Rybnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1985 Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Ja z miłą chęcią tylko z urlopem będzie problem, a ile dni przewidujesz na wyjazd? A jestem z Czerwionki-Leszczyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas221 Napisano 12 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2014 U mnie też ciężko z urlopem, dlatego żę wezmę troche bezpłatnego.. chociaż nie wiem czy go dostanę. Zakładam jakieś 1,5 miesiąca. Jeszcze rozważam cel podróży, ciągle chodzi mi po głowie Iran, i powrót z Gruzji czyli Rybnik - Teheran (iran) i do Gruzji na samolot. Jakieś 2,5 miesiąća haaa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdiiS3 Napisano 10 Października 2014 Udostępnij Napisano 10 Października 2014 U mnie też ciężko z urlopem, dlatego żę wezmę troche bezpłatnego.. chociaż nie wiem czy go dostanę. Zakładam jakieś 1,5 miesiąca. Jeszcze rozważam cel podróży, ciągle chodzi mi po głowie Iran, i powrót z Gruzji czyli Rybnik - Teheran (iran) i do Gruzji na samolot. Jakieś 2,5 miesiąća haaa . Witam! Kolega nadal myśli o wyprawie rowerowej? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ankabike Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Czy kompan może być także płci żeńskiej? Szukam kogoś do tego typu wyprawy. Też jestem z Rybnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GorskiSeba Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Iran - myślę o tym, ale nie na rowerze. Jak Ci wyjdzie wyprawa, to chętnie wypytam o praktyczne rzeczy. Znajomy znajomego był lata temu. Za ubranie jednej dziewczyny byli w areszcie kilka dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Teraz nie pakuje się ludzi do aresztu. .. Teraz im się głowy obcina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUBEMAN Napisano 28 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Planuję za rok pojeździć po bałkanach Super plan. Chetnie bym sie wybral, ale plany juz mam na 2015 inne. Balkanom jednak z pewnoscia nie odpuszcze Gdyby nie wypalily Balkany, to zapraszam na Cabo da Roca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas221 Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Ogłoszenie nadal aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matheff221 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Planujemy w Okolicach końca czerwca/początek lipca wyprawę na Chorwację około 3 osoby 2400 km Maksymalnie 1 miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdiiS3 Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 udanej wyprawy życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 6 Lutego 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 @lukas - jeżeli obierasz za cel właśnie Bałkany dobrze by było napisać to od razu w tytule wątku Edytowane-może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ampelx Napisano 30 Maja 2015 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Hej, ogłoszenie nadal aktualne? Z kumplem planowaliśmy bałkany od początku sierpnia na 3-4 tygodnie, ale niestety jego uczestnictwo nie jest pewne. Poproszę o szczegóły na maila jeśli jest ono akualne: ampelx@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrykkoksu Napisano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Planujemy w Okolicach końca czerwca/początek lipca wyprawę na Chorwację około 3 osoby 2400 km Maksymalnie 1 miesiąc witam, jesli plany nadal aktualne chętnie sie pisze na wyprawe z wami , dzwoncie do mnie 693 853 600 dogadamy plan wyjazdu Pozdrawiam Patryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kriskris Napisano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Planujemy w Okolicach końca czerwca/początek lipca wyprawę na Chorwację około 3 osoby 2400 km Maksymalnie 1 miesiąc CZEŚĆ , MY JEDZIEMY DO RZYMU PRZEZ WĘGRY , CHORWACJE 12 LIPCA Z TYCH , JAK COŚ MOŻEMY WYRUSZYĆ RAZEM , BO MY DALEJ DO RZYMU , ODPISZ , ZGADAMY SIĘ POZDRO KRIS BUSZ SCOTT BIKE ; ZAPRASZAM NA MOJA STRONE NA FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.