kontooo2 Napisano 9 Września 2014 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Witam Znajdę coś lepszego w tej cenie niż koszulka z linku ? Wieczory coraz bardziej chłodniejsze ,a jeżdżę głownie po nocy, http://www.decathlon.pl/podkoszulek-dugi-rkaw-na-rower-mski-aerofit-dr-wind-id_8290487.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 9 Września 2014 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Tylko po co w takiej koszulce "wiatroszczelna membrana"? Od ochrony przed wiatrem powinny być kolejne warstwy - druga, jeśli jest relatywnie ciepło, lub trzecia w zimnej aurze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 9 Września 2014 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Nie prawda. często jesienią ubieram się w jakąś koszulkę termoaktywną i w miarę chroniącą przed wiatrem i w lekką bluzę bawełnianą lub z innego materiału przewiewnego. To się przydaje też wtedy kiedy masz pulsometr na klatce i wiatr często powoduje błędne wskazania przy szybszej jeździe. Nie znam tej koszulki, ale deca ma raczej solidne produkty, a seria aerofit to dobry stosunek jakości do ceny (mam z tej serii spodenki i jedną koszulkę). Poczekaj jednak na jakieś wyprzedaże - pewnie kupisz ją trochę taniej za 2 miesiące - a teraz jeśli Cię pili na coś technicznego poszukaj jakiś tanich produktów z lidla czy innego marketu. Deca daje fajną jakość, ale najlepszy stosunek jakości do ceny jest na wyprzedażach, czyli teraz kupujemy letnie ciuchy rowerowe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hadronsport Napisano 9 Września 2014 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Pytasz o "lepszą" koszulkę,ale pdo jakim względem? Jeżeli możesz to sprecyzuj to bo szczerze mówiąc to nie bardzo rozumiem w czym rzecz. Lepszą względem jakosć-cena? Oczywiście że można trafić lepiej niż maasówka z Decathonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 9 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Zaryzykuje, kupowałem w deca spodenki cos powyżej 200 zl i są super. Dużego porównania koszulki mieć nie będę bo aktualnie mam 4F. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.